Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tikkurilan hallitsee aineistojakelun keskitetyllä sovellukselle

ReferenssiTikkurila Oyj on Vantaan Tikkurilassa sijaitseva johtava pohjoismainen maalialan pörssiyritys, jonka tuotteet valmistetaan tarkoin valituista raaka-aineista korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti. Noin kymmenessä maassa toimivat 3 000 työntekijäämme haluavat luoda kestävää tulevaisuutta merkityksellisten pintojen avulla.

Tikkurilalla on kaksi kansainvälistä strategista brändiä, jotka ovat Tikkurila ja Beckers. Näiden lisäksi Tikkurilalla on useita taktisia alueellisia ja paikallisia brändejä. Kukin brändi on tyypillisesti kohdistettu tiettyyn asiakassegmenttiin sekä tiettyyn hinta- ja laatuluokkaan.

Olemme ottaneet käyttöön myös useita tietokantoja joista osassa hallinnoimme myös painoaineistojamme ja niiden liikennettä mm. eri painotaloille. Tässä auttaa myös kuvapankin hyvä versionhallinta/versiohistoria, jolloin voimme mm. nähdä tuotteiden edelliset versiot jne. Aineistopankki on myös integroitu suoraan PIM ja CMS-järjestelmiimme. Aiomme ottaa käyttöön aktiivisesti myös kommentointi/työnkulku työkalun helpottaaksemme toimimista ulkopuolisien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Suosittelija:

”Käytämme Cumulus Enterprise aineistopankkia päivittäin yhteistyökumppaneidemme kanssa. Välitämme sen avulla yrityksemme kuvia, logoja jne. toimittajille, jälleenmyyjille sekä muille sisaryhtiöille. Kaikki valokuvamme ovat kuvapankissa helposti saatavilla ja jaettavissa myös omiin järjestelmiimme.” -Mirkka Lempiäinen, markkinointi, Tikkurila Oyj

Mirkka Lempiäinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Communication Pro Oy Ab logo

Tiedot

Tilaaja: Tikkurila Oyj
Ajankohta: 2002 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mirkka Lempiäinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Communication Pro kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Käyttäjähallinta
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Kauppa
Media
Prosessiteollisuus

Teknologia

Azure
Microsoft

Siirry yrityksen profiiliin Communication Pro kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Communication Pro - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Communication Pro - Muita referenssejä

Communication Pro - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia