Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tiivistä yhteistyötä ja yhdessä kasvamista Most Digitalin kanssa

Referenssi

Konsulttiyrityksenä aloittanut MOST Digital tarvitsi ketterän osaajakumppanin

MOST Digital aloitti toimintansa alun perin konsulttipohjalta ilman omia teknisiä resursseja. Haasteena oli kuitenkin tarpeeksi ketterän teknologiatoimittajan löytyminen, joten MOST Digital päätti alkaa tuottamaan automaatiopalveluita itse.

Toteutustyössä MOST Digital valitsi yhteistyökumppanikseen Ailean, ja toimintansa alkuvaiheessa Ailea vastasi merkittävältä osalta MOST Digitalin toteuttajaresurssoinnista. Nopeasti yritykset päätyivät synergiakuvioon, jossa Ailea toimittaa MOSTille osaamista ja koodausapua sekä monipuolista arkkitehtuuri- ja suunnitteluapua robotiikka- ja automaatiototeutuksiin.

MOST Digital ymmärsi nopeasti tarpeen oman automaatioalustan luomiselle. Alustan, joka palvelisi yrityksen asiakkaita paremmin kuin mikään olemassa oleva ohjelmistorobotiikkatyökalu yksistään. Näin syntyi yrityksen oma OIVA-alusta, jonka suunnittelu- ja kehittämistyössä Ailea oli tiiviisti mukana sen ensimmäisistä versioista lähtien.

OIVA on huippuluokan avoimeen lähdekoodiin perustuva All-in-One Open RPA -tuotekokonaisuus, jolla on mahdollista rakentaa robotti- ja tekoälyominaisuuksia nopeasti ja tehokkaasti käyttäjän ohjelmistorobotiikkatarpeisiin sovitettuina kokonaisuuksina.

Monipuolista yhteistyötä aina tarvittaessa

MOST Digitalin Sami Säisän mukaan Ailea on ollut joustava kumppani, jolta on saatu osaavaa asiantuntija-apua niin jokapäiväisistä asiakastöistä syntyneisiin pullonkaulatarpeisiin kuin arkkitehtuurikehittämiseen.

Kaiken kaikkiaan yhteistyö on sisältänyt niin robotiikkaa, automaatiota ja datan visualisointia kuin koneoppimista ja tekoälyn kehittämistäkin. Osaamista vuokrataan Ailealta tuntipohjaisesti aina tarpeen mukaan.

Säisä kiittelee myös Ailean mallia, jossa Ailea kouluttaa omat työntekijänsä. Näin Ailea on voinut tarjota tukea myös MOST Digitalin omien työntekijöiden perehdyttämiseen.

Työn tekemisen malli on mukautunut vuosien mittaan

Ailean osalta yhteistyö on aina ollut hyvin joustavaa. Yhteistyön käytänteitä on myös muokattu sitä mukaan, kun tarvetta on syntynyt.

Konkreettisia esimerkkejä yhteistyön käytäntöjen muutoksista ovat muun muassa työvoiman varaamiseen liittyvät tavat ja miten Ailea ilmoittaa työvoiman saatavuudesta. Nämä ovat vuosien varrella muuttuneet moneen kertaan, ja käytänteitä on jatkuvasti hiottu paremmiksi.

Tavoitteena on aina ollut entistäkin parempien ja toimivampien toimintamallien löytäminen, jotta yhteistyö olisi mahdollisimman tehokasta ja sujuvaa molemmille osapuolille. Ailealla ei tuijoteta kelloa, työntekijöiden sijaintia tai työnteon paikkaa, mikä takaa luvattujen projektien ajantasaisen ja täsmällisen toimittamisen.

Suosittelija:

Kumppanuutemme on vahvasti liimautunut yhteen. Suunnitelmissa on myös yhä edelleen syventää kumppanuuttamme, tiivistäen mm. asiakkuuksien hankintaa ja palvelutarjooman yhteensovittamista.

Sami Säisä, Director, Head of Strategy & Innovations, MOST Digital Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ailea Oy logo

Tiedot

Tilaaja: MOST Digital Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Ailea kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ohjelmistokehitys
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

Azure
Microsoft
Python
Windows

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

kumppani

Siirry yrityksen profiiliin Ailea kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ailea - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Ailea - Muita referenssejä

Ailea - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia