Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tiikin tuotannon optimointi ja yksittäisten tukkien seuranta

ReferenssiApical Reforestadora tarvitsi ratkaisun tulevien hakkuumäärien ja puun laadun estimointiin 5 000 ha:n tiikkiplantaasilla Panamassa. Ratkaisun tuli sisältää yksittäisten tukkien seuranta metsästä varastoille ja edelleen asiakkaille.

Toteutimme puu- ja kassavirtojen sekä muiden avaintunnusten arvioinnin Iptim Assets -sovelluksen avulla. Yksittäisten tukkien toimitusketjun seurantaan käytettiin puolestaan Iptim LogCount -sovellusta.

​Ratkaisun höydyt asiakkaalle ovat selkeät: jokaista tukkia voidaan nyt seurata läpi toimitusketjun ja pakkauslistojen yms. generointi tapahtuu vaivattomasti. Suunnitteluprosessia myös kehitetään jatkuvasti.

Suosittelija:

LogCount -sovelluksen avulla olemme nopeuttaneet toimitusketjua plantaasilta vientisatamaan. Sovellus on myös merkittävästi tehostanut toimintaamme ja vähentänyt kustannuksia. Saamme runsaasti tietoa jota voimme hyödyntää eri prosesseissamme.

Hannu Hietavirta

Pinterest
Referenssin infoboxi
AFRY logo

Tiedot

Tilaaja: Apical Reforestadora, S. A.
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jussi Rasinmäki

Lisätietoja

Yritysprofiili AFRY kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin AFRY kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

AFRY - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

AFRY - Muita referenssejä

AFRY - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia