Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoturvan terveystarkastuksesta Active Directoryn arviointiin

Referenssi

Asiakastarina: Keitele Group

Keitele Group on vuonna 1981 perustettu perheyritys, joka on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista mekaanisen puunjalostuksen toimijoista ja Suomen suurimmaksi puutuotteiden valmistajaksi.

Yhtiön toiminnan ytimessä on vastuullinen puunhankinta suomalaisilta metsänomistajilta sekä puun sahaus ja jatkojalostus. Keitele Groupin muodostavat kolme itsenäistä yhtiötä: emoyhtiö ja puunhankinnasta vastaava Keitele Forest Oy, sahayhtiö Keitele Timber Oy ja puutuotteita valmistava Keitele Wood Products Oy.

Tietoturvaa vahvistettiin tarkistusten avulla

Yhteistyö alkoi vuonna 2022 tietoturvan terveystarkastuksella, jonka tuloksena Keitele Group sai raportin ympäristön tilasta sekä ehdotukset sen vahventamiseksi. Palvelussa Innofactorin asiantuntijat varmistavat, että asiakkaan tietotekninen suojaus on kunnossa, tietoturvaan liittyvät käytänteet hallussa ja käyttäjien tietoturvatietoisuus ajan tasalla.

Vuonna 2023 yhteistyö jatkui, kun Innofactorin kyberturvayksikkö tarkisti Keitele Groupin Microsoft 365 -ympäristön. Tarkistuksen lopputuloksena asiakkaalle toimitettiin raportti Microsoft 365:n tietoturvan tilanteesta ja suunnitelma ympäristön vahventamiseksi.

Active Directory -ympäristön arviointi kohensi tietoturvaa entisestään

Lokakuussa 2023 Innofactor toteutti Keitele Groupille Active Directory -palvelun arvioinnin, joka sisälsi raportin nykytilasta sekä kattavan suunnitelman parannusehdotuksineen.

Asiakkaan saama arvo oli parempi kokonaisvaltainen tietämys ympäristön nykytilasta, dokumentoidut tarkastusraportit sekä selkeät ja priorisoidut jatkotoimenpiteet. Tietoisuuden parantaminen oli myös tärkeä osa prosessia. Tietohallintojohtaja Veli Matti Häkkinen Keitele Groupilta katsoo, että yhteistyö Innofactorin kanssa on ollut hyväksi tietoturvan kannalta.

"Yhteistyö Innofactorin asiantuntijoiden kanssa oli mutkatonta ja toi aidosti arvoa organisaatiomme tietoturvaresilienssin parantamiseen."

Näin se tehtiin

Muun muassa seuraavat ratkaisut ja palvelut ovat osa Keitele Groupille toteutettua kokonaisuutta:

Suosittelija:

"Yhteistyö Innofactorin asiantuntijoiden kanssa oli mutkatonta ja toi aidosti arvoa organisaatiomme tietoturvaresilienssin parantamiseen."

Matti Häkkinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Keitele Group

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Auditointi
Tietoturva

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

kyberturvallisuus
tietoturva-arviointi
tietoturvallisuus

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia