Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietotekniikka luo brändiarvoa ja vaatii paljon kumppanilta

ReferenssiHesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti kertoo yhteistyön Wisdomicin kanssa kestäneen jo parikymmentä vuotta. Hampurilaisjätti hankkii siltä lähes kaikki IT-laitteet sekä niihin liittyvät huoltopalvelut. Wisdomic on kasvanut Hesburgerin mukana myös Baltiaan: Latvian Riikaan ja Liettuan Vilnaan.

Hesburgerin oman IT-osaston lisäksi lähes koko organisaatio on tekemisissä Wisdomicin kanssa. ”Wisdomicin kokeneet tekijät ja asentajat tuntevat ravintolamme ja olosuhteemme, joten yhteistyö on selkeää ja ennakoitavaa”, kuvailee Vuoti. Hän kertoo, että IT-kumppanilta edellytetään nopeutta, toimitusvarmuutta sekä oikeaa hinnoittelua.

Hesburgerilla tietotekniikka liittyy kiinteästi liiketoimintaan. ”Meillä tietotekniikka on osa brändiarvoa, johon keskeisesti kuuluvat Hesburgerin tuottamat omat ohjelmistot ja järjestelmät. Toiminto ei salli epätoivottuja yllätyksiä kumppaninkaan osalta – kasvuvauhdista huolimatta”, tiivistää Vuoti.

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo yhdeksästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta, Bulgariasta ja Valko-Venäjältä. Hesburgerilla on Suomessa ravintoloita 270 ja ulkomailla 180. Ketjun palveluksessa työskentelee yli 6 700 henkilöä. Vuoden 2016 verollinen myynti Suomessa oli 211 M€ ja ulkomailla 73,5 M€. 

Salmela-Yhtiöt Oy omistaa 51 % Wisdomicista.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wisdomic logo

Tiedot

Tilaaja: Hesburger

Lisätietoja

Yritysprofiili Wisdomic kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Konesalipalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Tietoturva

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Wisdomic kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wisdomic - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Wisdomic - Muita referenssejä

Wisdomic - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia