Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietorahti Oy pitää kuljetusalan pyörät pyörimässä karttasovelluksella, joka tarjoaa kattavaa ja monipuolista tietoa

ReferenssiMaanteiden tavaraliikenne on merkittävä osa maailmantaloutta. Kaikkialla maailmassa ruoan, vaatteiden ja elektroniikan kaltaiset välttämättömät hyödykkeet liikkuvat logistiikka-alan yritysten kautta. Suomessa 40 % logistiikka-alan yrityksistä on yhden hengen ja rekan yrityksiä, joissa työskennellään väsymättä hyödykkeiden perille toimittamiseksi.

Tietorahti Oy perustettiin vuonna 2016, tavoitteenaan tukea suomalaisten kuljetusyritysten työtä. Yrityksen perustaja Janne Lausvaara kertoo, että aluksi Tietorahti Oy auttoi kuljetusalan yrityksiä prosessien digitalisoinnissa. Myöhemmin sen tehtäväksi muotoutui kuljetusalaa koskevan datan kerääminen ja päivittäminen, jotta kuljettajilla olisi aina saatavilla ajantasaista tietoa reiteistä.

Jotta kuljetus- ja logistiikka-alan toimijat voivat valita parhaat mahdolliset reitit ja toimittaa hyödykkeet tehokkaasti perille, kuljettajat tarvitsevat tuekseen ajantasaista ja yksityiskohtaista tietoa mm. reitin varrella olevien siltojen korkeuksista, tiettyjen tienosuuksien suurimmista sallittuista painorajoituksista ja huoltoasemista. Aiemmin kuljettajien ja ajojärjestelijöiden käyttämä data piti kerätä useista eri lähteistä. Tämä teki kuljettajille sekä ajojärjestelijöille vaikeaksi saada reaaliaikaista tietoa reiteistä ajoja suunniteltaessa tai niiden aikana. Moni oleellinen tieto, kuten paino- ja korkeusrajoitukset sekä tiedot silloista, puuttuivat. Tietorahti Oy:n perustajan Janne Lausvaara halusi löytää tähän paremman ratkaisun.

Lue koko menestystarina

Suosittelija:

“Ennen kuin otimme ArcGIS AppStudion käyttöön, tietojen päivittäminen vaati paljon käsitöitä. Lisäksi tietoa piti päivittää useaan eri paikkaan. Nyt meillä on vain yksi master-kerros jokaiselle aineistolle. Se tarkoittaa vähemmän työtä, ja AppStoren myötä automaation osuus on kasvanut. Säästämme aikaa, koska tieto on aina yhdessä paikassa ja se päivitetään vain kerran.”

Janne Lausvaara, Tietorahti Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Esri Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tietorahti Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Esri Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka

Erikoisosaaminen

Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

ArcGIS
mobiilisovellus
Karttasovellus
ArcGIS Online
ArcGIS Survey123
startup
ArcGIS AppStudio
Tietorahdin kartta
Esri Startup Program

Siirry yrityksen profiiliin Esri Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Esri Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Esri Finland - Muita referenssejä

Esri Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia