Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TietoAkseli tuottaa asiakkailleen palkanlaskenta- ja henkilöstöhallinnon palveluita Mepco-ratkaisun avulla

ReferenssiTietoAkselissa henkilöstöhallinto nähdään luontaisena osana palkanlaskentaa. Sen vuoksi yrityksessä on haluttu yhdistää palkanlaskenta- ja HR-palvelut yhden sateenvarjon alle, jotta asiakkaille voidaan tuottaa lisäarvoa.

TietoAkselissa palveluita tuotetaan Mepco-ratkaisun avulla. Lisäksi järjestelmä on yrityksen sisäisessä käytössä. Tällä hetkellä asiakkaiden keskuudessa laajemmassa käytössä on Mepco palkanlaskentajärjestelmä, mutta henkilöstöhallinnon puoli kiinnostaa asiakkaita enenevissä määrin.

“Meillä on useita järjestelmiä, joilla asiakkaiden palkkoja lasketaan. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä, ja pyrimme löytämään asiakkaiden tarpeisiin sopivan ratkaisun. Mepco on erinomainen ratkaisu etenkin vähän suuremmille asiakkaillemme”, liiketoimintajohtaja Tanja Veckman kertoo.

Mepco palkanlaskentajärjestelmässä on paljon automaatiota ja ominaisuuksia, kuten Vero API, jotka mahdollistavat tehokkaan palkanlaskennan”, hän jatkaa.

Pelkän Vero APIn on laskettu säästävän TietoAkselin sisäisessä palkanlaskennassa noin puoli tuntia työaikaa kuussa, kun esimiesten ei enää tarvitse käsitellä verokortteja. Nyt ne saadaan palkanlaskentaan suoraan Vero APIn kautta. Se säästää aikaa myös asiakkaiden prosesseissa, kun verokortteja ei tarvitse erikseen toimittaa TietoAkselille.

Mepco on tuonut mahdollisuuksia tarjota HR-palveluita entistä laajemmin

TietoAkseli on voinut laajentaa palvelutarjontaansa Mepco-ratkaisun myötä, sillä sen avulla pystytään palvelemaan useita toimialoja ja suurempia asiakkaita. Lisäksi se mahdollistaa HR-palveluiden yhdistämisen palkanlaskentapalveluun entistä paremmin.

“Mepco tuo meille mahdollisuuksia tarjota asiakkaille HR-palveluita entistä laajemmin. Lähdemme yleensä liikkeelle HR-kartoituksella, jossa katsotaan, miten HR-toiminnot asiakkaalla pyörivät ja minkälaisia kehitystarpeita niissä on. Usein kartoituksessa nousee esille HR-järjestelmän tarve. Voi olla asiakkaita, joilla ei ole ollenkaan HR-järjestelmää käytössä, tai sitten asiakkaalla voi olla tarvetta päivittää tai kilpailuttaa vanhaa järjestelmää. Me näemme ulkopuolisen silmin, mikä asiakkaan henkilöstöhallinnossa ei toimi”, Veckman kertoo.

Tyypillisimpiä TietoAkselin HR-järjestelmäasiakkaita ovat kasvuyritykset.

“Yleensä järjestelmän tarve syntyy kasvuyrityksessä, jossa ei ole ollut aiemmin HR-järjestelmää, ja toimintatapoja halutaan yhtenäistää sekä prosesseja tehostaa. Lisäksi halutaan, että järjestelmä vastaisi nykyaikaisia tietoturvavaatimuksia. Tällöin tarjoamme Mepco HR-ratkaisua.”, Veckman kertoo.

Resursseja käyttöönottoprojektiin ja henkilöstöhallinnon tehtäviin

Kun Mepco Henkilöstö -järjestelmä otetaan käyttöön TietoAkselin kautta, he tarjoavat avun käyttöönottoprojektiin. Lisäksi järjestelmä on helppo ottaa käyttöön, mikäli asiakkaan palkat laskentaa jo Mepcolla.

“Jos asiakkaalla on jo palkanlaskenta ulkoistettuna meille ja palkat lasketaan Mepcolla, on todella kätevää ottaa myös yhteneväinen HR-järjestelmä käyttöön samoilla työsuhdetiedoilla, jotka löytyvät jo palkkajärjestelmästä. Se helpottaa todella paljon, koska mitään integraatioita ei tarvitse tehdä. Ja se säästää kustannuksissa”, Veckman kertoo.

TietoAkseli pystyy nyt tarjoamaan asiakkaille Mepco HR-järjestelmän, ja sen lisäksi myös ammattimaista henkilöstöosaamista.

“Jos osaamista ei omasta talosta löydy, niin meillä on tarjota ammattilaiset. Vaihtoehtoja löytyy kaikkiin asiakkaan tarpeisiin aina HR-assistentista henkilöstöjohtajan tehtäviin asti. Meiltä saa ammattilaisen käyttöönsä tilapäisiin tarpeisiin tai pidemmäksi aikaa”, Veckman sanoo.  

Suosittelija:

“Mepco palkanlaskentajärjestelmässä on paljon automaatiota ja ominaisuuksia, kuten Vero API, jotka mahdollistavat tehokkaan palkanlaskennan.”

Tanja Veckman

Pinterest
Referenssin infoboxi
Accountor HR Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: TietoAkseli Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Matti Kettunen, matti.kettunen@accountorhr.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Accountor HR Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Kiinteistöala
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Mepco Palkat
Mepco HR
mepco

Siirry yrityksen profiiliin Accountor HR Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Accountor HR Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Accountor HR Solutions - Muita referenssejä

Accountor HR Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia