Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoa älykkään itsensä johtamisen perustaksi

BloggausLukuaika 2 min. Arvolupaus: +1000 €/hlö/v. Ilveshaun uutuus tekee henkilökohtaisista päivän aikana tekemistäsi toimenpiteistä listan. Se luo pohjan älykkäälle tietoon pohjautuvalle itsensä johtamiselle. Tuntilaskutusta tekevät saavat päivittäin raportin, josta he voivat tarkistaa, että asiakkaille tehty työ on viety laskutukseen.

Päivittäiset toimenpiteesi listana

Lisääntynyt etätyö antaa kaikille tietotyötä tekeville asiantuntijoille enemmän vapautta ja vastuuta oman työnsä johtamiseen. Se lisää tarvetta tehokkaille oman suorituksen johtamisen työkaluille.

Kehitimme Ilveshakuun uutuuden, joka kerää päivittäiset toimenpiteesi yhteen paikkaan. Saat reaaliaikaisen tietoon perustuvan kokonaiskuvan työstäsi.

Mitä tein tänään -raportti

Ilveshaku kerää nyt automaattisesti siihen liitetyissä sovelluksissa tekemäsi toimenpiteet yhteen paikkaan. Ne ovat siellä reaaliaikaisesti saatavillasi päivittäin tallentuvana listana.

Toimenpiteillä tarkoitan tässä yhteydessä mm. Teams-keskusteluja, Office-dokumentin tallentamista tai muokkaamista, sähköpostin lähettämistä tai kalenterimerkintää.

Saat näistä aktiviteeteistasi myös koosteraportin sähköpostiisi haluamallasi aikavälillä esimerkiksi työpäivän päätteeksi.

Poista hukkaa laskuttamisesta ja tee enemmän tulosta

Tuntilaskutusta tekevissä asiantuntijayrityksissä laskutuksesta unohtunut toimenpide on jopa satojen eurojen arvoinen menetys. Manuaalinen laskuttaminen sisältää hukkaa, joka on helppo poistaa.

Yksittäinen asiantuntija tekee vuoden aikana yli tuhat toimenpidekirjausta laskutusohjelmistoon. On inhimillistä, että toimenpiteitä jää kiireessä laskuttamatta. Toimenpiteiden muistelu jälkikäteen on aikaavievää ja stressaavaa.

Mitä tein tänään -raportti auttaa konsulttejanne muistamaan laskutettavat toimenpiteet. Palvelun avulla löytynyt yksi veloitettava tunti / konsultti / vuosi lisää 100 asiantuntijan yrityksen laskutusta jopa yli 20 t euroa vuodessa.

Laskuttamiseen liittyy unohdusten lisäksi myös hallinnollista ajanhukkaa. Ilveshaku vähentää laskutusrutiineihin liittyvää ajanhukkaa merkittävästi. Voit arvioida työpanoskustannuksia organisaatiossanne esimerkkilaskelman pohjalta: 100 asiantuntijan organisaation hukkaan menevien työpanoskustannusten arvo on esimerkkilaskelmassa noin 150.000 € vuodessa (asianajotoimisto). Muuta esimerkkilaskelmaa vapaasti ja lähetä se sähköpostiisi.

Uutuutemme tuo laskutuksessa tarvittavat tiedot yhteen paikkaan. Se mahdollistaa tehokkaamman ja tuottavamman tavan hoitaa laskutusrutiineiden alkupäätä. Päivän toimenpiteet tallentuvat automaattisesti ja löytyvät Ilveshausta silloin kun niiden laskuttaminen parhaiten sopii konsulttienne aikatauluun.

Lue blogistamme koko kirjoitus ja ajatuksiamme siitä mitä älykäs itsensä johtaminen on tulevaisuudessa.

Kirjoittaja: Heikki Ilvessalo.

Pinterest
Ilves Solutions Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Ilves Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Sisällönhallinta
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto

Teknologia

Microsoft
Windows

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Enterprise search
Tiedonhaku
laskutus
automaattiset laskutusperusteet
Tuottavuus
Tuottavuusratkaisut
haku
Hakuratkaisut
tietotyö
Etätyö
Monipaikkatyö
johtaminen
datalla johtaminen
Älykäs itsensä johtaminen

Siirry yrityksen profiiliin Ilves Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ilves Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Ilves Solutions - Muita referenssejä

Ilves Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia