Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tiera Vesselille positiivinen vastaanotto Tiera-kunnissa

BloggausAloitin työt Tieralla tuotantopäällikkönä tammikuussa 2020, ja jo maaliskuussa oli pöydälläni omistaja-asiakkailtamme saatu uusi mielenkiintoinen tehtävä. Tehtävään johdatteli kysymys: miten Tiera voisi auttaa kuntia varhaiskasvatuksen palvelujen järjestämisessä digitaalisten työkalujen avulla?

Tieran asiakasomistajakuntia on monenlaisia; taustaltaan ja tarpeiltaankin hyvin erilaisia. Onnistumisen avaimet olivat kentän kuulemisessa, ja ennen kaikkea siinä, että ymmärretään, mikä on keskeistä ja yhdistää kaikkia, ja miten modulaarista ja avointa palvelua voisi kilpailuttaa. Tavoitteena oli rakentaa palvelu, joka on alusta asti toimiva, heti käyttöönotettavissa ja silti myös tulevaisuuteen kehittyvä. Palvelumuotoilullisesta ajattelusta oli hyötyä. 

Otimme kasvatuksen ja opetuksen tiimissä haasteen vastaan ja aloitimme työt. Vuoden verran työstimme, määrittelimme, suunnittelimme ja kilpailutimme tarvittavia osia ja 11.5.2021 saimme lanseerata uuden palvelun – Tiera Vesselin kuntien varhaiskasvatuksen järjestämisen tarpeisiin. Visio oli tulossa todeksi!

Käytimme paljon aikaa kentän kuulemiseen niin toimittajien kuin asiakkaidemme kanssa, kun Vesseli oli vielä piirustuspöydällä. Tätä tulemme jatkamaan vastakin.

Haluamme kiinnittää Vesseli-palvelun Tieran kokonaisarkkitehtuuriin, hyödyntää Tieran integraatioalustaa ja ennakoida yhteenkuuluvuutta koulutuksen DigiOne -hankkeen kanssa oppijan yhtenäisen opinpolun luomiseksi. Vesseli-palveluun kiinnittyy paljon odotuksia ja tulevaisuudenlupauksia, jotka haluamme lunastaa. Meillä on kyvykkyys siihen.

 

Nyt lanseerauksesta on kulunut kvartaali. Välissä oli työntäyteinen kesä. Tieran asiakasomistajat eli tuttavallisemmin Tiera-kunnat ovat ottaneet Vesselin positiivisesti ja suurella kiinnostuksella vastaan. Toukokuussa ja elokuussa järjestimme yhteensä neljä verkkotapahtumaa ja kuulijoiden määrä vaihteli 50-80 kuulijan välillä jokaisessa. Ensimmäiset käyttöönototkin Vesselin osalta ovat alkaneet ja h-hetkiä tuotantoon siirtymisessä odotellaan marraskuusta alkaen.

Vesselin perusta on tiiviissä yhteistyössä, jota tehdään toiminnanohjausjärjestelmän toimittajan kanssa. Tierassakin meitä on monia, jotka työskentelevät Vesselin ääressä: rakentavat integraatioita, pohtivat markkinointia ja hoitavat asiakasyhteydenpitoa ja myyntiä. Kaikki yhdessä muodostamme toimivan tiimin. On kiitoksen paikka onnistuneesta lanseerauksesta!

Olethan yhteyksissä, jos Vesseli kiinnostaa!

Pinterest
Kuntien Tiera Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Kuntien Tiera kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Toimialakokemus

Koulutusala

Siirry yrityksen profiiliin Kuntien Tiera kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Kuntien Tiera - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Kuntien Tiera - Muita referenssejä

Kuntien Tiera - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia