logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tien päältä yritysverkkoon - Telian ratkaisu helpottaa huoltomiesten työpäivää

ReferenssiHäggblom Oy on kaivosteollisuuteen ja maanrakennusosien valmistamiseen, myyntiin sekä huoltoon erikoistunut konepaja. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1954 Kokkolassa ja vuosien saatossa Häggblom Oy:stä on kehittynyt kansainvälinen toimija, joka työllistää yli 100 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa.

Liikkuva työ edellyttää, että työntekijöiden tulee päästä nopeasti ja paikkariippumattomasti käsiksi yrityksen tärkeisiin asiakirjoihin. Häggblom Oy:n myyjät ja huoltomiehet työskentelevät paljon tien päällä haastavissakin olosuhteissa, minkä takia on välttämätöntä, että he pääsevät mahdollisimman helposti yritysverkkoon.

Yritys päätyi Telia Liikkuva Yritysverkko -ratkaisuun, koska sen avulla työntekijät pääsevät sisäverkkoon missä tahansa ilman erillistä kirjautumista.

”Huoltomiesten työkeikat saattavat tulla hyvin nopealla aikataululla, joten he tarvitsevat tärkeitä piirustuksia ja muistiinpanoja välittömästi. He tekevät töitä myös ulkona talvipakkasilla, jolloin pitkien salasanojen kirjoittaminen on hankalaa”, kertoo Häggblom Oy:n IT-vastaava Joni Lillbroända. ”Myös kenttämyyjämme matkustavat paljon ympäri Suomea ja he saattavat tarvita myyntijärjestelmiämme missä tahansa”, Lillbroända jatkaa.

”Kun työntekijät käyttävät yrityksen sisäverkkoa liikkuvassa työssä, on erityisen tärkeää varmistaa, että se tapahtuu mahdollisimman tietoturvallisesti”, huomauttaa Telian myyntiedustaja Tony Kokko.

Telia Liikkuva Yritysverkko on tietoturvallinen ratkaisu, sillä siihen kuuluu aina verkkopalomuuri, ja palvelun kaikki mobiililaitteet toimivat suljetussa verkossa. Lisäksi palvelu on helppo ottaa käyttöön vain muutamalla klikkauksella Telia Yritysportaalissa, joten erillisiä asennuskäyntejä ei tarvita.

”Asensin hiljattain Liikkuvan Yritysverkon käyttöön osalle työntekijöistämme Ruotsissa ja asennus onnistui helposti Suomesta käsin”, kehuu Lillbroända.

Etätyön mahdollisuus helpottaa työntekijöiden arkea ja tuo samalla joustavuutta työelämään. Lillbroända kertookin, että monet työntekijät käyttävät verkkoratkaisua etenkin etätöitä tehdessään, koska sisäverkkoyhteyden kytkeminen on nopeaa eikä palveluun tarvitse erikseen kirjautua.

Haaste
Häggblom Oy tarvitsi käyttöönsä ratkaisun, joka mahdollistaa työn tekemisen mahdollisimman helposti ja vaivattomasti haastavissakin olosuhteissa.

Ratkaisu
Häggblom Oy valitsi helposti hallinnoitavan Telia Liikkuva Yritysverkko -palvelun, koska se tarjoaa työntekijöille toimivan ratkaisun aika- ja paikkariippumattomaan työntekoon.

Hyödyt

Työntekijät pääsevät turvallisesti ja helposti käsiksi yrityksen tärkeisiin asiakirjoihin. Lisäksi verkottamisratkaisu tuo joustavuutta työntekoon, kun töitä voi tehdä kaikilla laitteilla, missä ja milloin tahansa.

Hyötyisivätkö työntekijäsi nopeasta pääsystä yrityksesi sisäverkkoon? Lue lisää.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Telia

Tiedot

Tilaaja: Häggblom Oy

Lisätietoja

Telia:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

verkko
yritysverkko
liikkuva työ
liikkuvan työn ratkaisut
verkottaminen
verkottamisratkaisut
Etätyö

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Telia kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Telia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Telia - Muita referenssejä

Telia - Muita bloggauksia

Siirry Telia kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Liikennevirtojen analysointi tarjoaa huimia mahdollisuuksia liikennesuunnittelun ja kaupan alan kehittämiseksi.
Mikä on ohjelmistokehityksen hinta? Ohjelmistotalo julkaisi ohjelmistokehityspalveluiden hinnat kotisivuillaan
Duuers kehitti digitaalisen palvelun tarjousten tekemiseen ja koko tarjousprosessin läpivientiin

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia