Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tiedote: Sininen Meteoriitti Oy siirtyy kokonaan suomalaiseen omistukseen

BloggausOhjelmistotalo Sininen Meteoriitti siirtyi täysin suomalaiseen omistukseen vuoden 2019 alussa, kun nykyomistajat, johto ja Gerako Oy:n kokoama kotimaisten perheyhtiöiden ryhmä ostivat Fujitsun osuuden yrityksestä.

Sinisen Meteoriitin toimitusjohtajan Pekka Walkaman mukaan kyseessä on iso panostus yrityksen tulevaisuuteen ja suomalaiseen softaan.

– Trendi markkinoilla on ollut päinvastainen, kun suomalaiset yritykset siirtyvät ulkomaiseen omistukseen. Olemme tyytyväisiä saadessamme kotimaisia vakavaraisia perheyhtiöitä mukaan kehittämään Sinistä Meteoriittia ja rakentamaan yhtiön toimintaa ja tulevaisuutta pidemmällä perspektiivillä, Walkama kertoo.

Nykyomistajien rinnalle liittyvät uudet omistajat tuovat mukanaan myös uutta osaamista ja kokemusta. Esimerkiksi Gerako oli ohjelmistoyritys Tekla Oyj:n pääomistaja.

Fujitsu Finland Oy osti 45 prosenttia Sinisen Meteoriitin osakekannasta vuonna 2012. Vuosien kuluessa muotoutunut yhteistyö on osoittautunut toimivaksi eikä sen jatkuminen enää edellyttänyt omistuksellista sidosta. Ratkaisu omistussuhteen muutoksesta syntyi hyvässä yhteishengessä Fujitsun kanssa ja yhteistyö yritysten välillä jatkuu myös tulevaisuudessa.

Lue koko blogi

Pinterest
Sininen Meteoriitti Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Sininen Meteoriitti kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Sininen Meteoriitti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia