Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TIEDOTE: LEKAB ostaa Topcom Kommunikationssysteme GmbH:n ja vahvistaa asemaansa Pohjois-Euroopassa

Bloggaus
Tukholma 19. kesäkuuta 2024 – julkaisuvapaa heti 

LEKAB on ostanut 100 % saksalaisesta Topcom Kommunikationssysteme GmbH:sta (Topcom). Yrityskaupan myötä LEKAB vahvistaa asemaansa erikoistuneena yritysviestinnän ja prosessiautomaation asiantuntijana Pohjois-Euroopassa.  

LEKAB Communication Systems AB:stä (LEKAB) ja Topcomista tulee yksi harvoista palveluntarjoajista, jotka toimittavat kokonaisratkaisuja sisäisten ja ulkoisten viestintäprosessien parantamiseksi, älykkääseen asiakirjojen hallintaan ja liiketoimintaprosessien hallintaan (BPM). Yhtiöt uskovat yhdistymisen tuovan merkittäviä hyötyjä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Uuden yrityksen laajentunut tuotevalikoima ja lisääntynyt innovaatiovoima avaavat monia mahdollisuuksia jännittäviin yhteisiin projekteihin.  

Yritysosto on luonnollinen seuraava askel konsernin strategisessa kasvusuunnitelmassa – läsnäolon vakiinnuttaminen Pohjois-Euroopassa tukemaan asiakkaitamme ja kumppaneitamme yritysviestinnässä ja prosessiautomaatiossa. 

”Nämä kaksi yhtiötä tarjoavat samankaltaisia palveluja omilla markkinoillaan. Yrityskauppa luo entistä paremmat edellytykset palvella asiakkaita ja kumppaneita Pohjois-Euroopassa. Näemme myös merkittävää potentiaalia saavuttaa mittakaavaetua, kun sisäisesti kehitettyä viestintäalustaamme ja 24/7 operatiivista organisaatiotamme hyödynnetään useammilla markkinoilla ja useampien asiakkaiden toimesta”, sanoo LEKABin hallituksen puheenjohtaja Pekka Ollila. 

Topcomin toimitusjohtaja Ralf Boeing jatkaa Saksan toimintojen johtamista Düsseldorfissa sijaitsevasta pääkonttorista käsin. 

”Yhdistyminen pitkäaikaisen kumppanimme Lekabin kanssa on merkittävä virstanpylväs yhtiömme historiassa. Yhdessä luomme vahvan IT-palveluntarjoajan, joka tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja älykkääseen asiakirjanhallintaan ja liiketoimintaprosessien automatisointiin (BPM) tukenaan yhdistetty asiantuntemus ja aiempaa suurempi kapasiteetti. Uskomme, että tämä liitto avaa meille uusia liiketoimintamahdollisuuksia, mutta myös vie yhteistyömme asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa uudelle tasolle ja yli rajojen. Odotamme innolla menestyksekästä tulevaisuutta ja yhteistyötä LEKABn kanssa asiakkaidenmme liiketoimintaprosessientehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseksi entisestään”, sanoo Ralf Boeing, Topcom Kommunikationssysteme GmbH:n toimitusjohtaja.  

Mats Engström, LEKAB AB:n toimitusjohtaja, toivottaa Topcomin tervetulleeksi: ”Tämä yritysosto on jännittävä askel yritysryhmämme matkalla. Se luo uusia mahdollisuuksia älykkäiden viestipalveluidemme kannattavaan kasvuun laajentamalla läsnäoloamme Saksan markkinoilla. Lisäksi se vahvistaa tarjontaamme liiketoimintaprosessien automatisoinnissa ja keskustelevassa viestinnässä. Näemme merkittävää potentiaalia näillä lähentyvillä liiketoiminta-alueilla ja voimme nyt tarjota asiakkaillemme suurempaa lisäarvoa ratkaisuidemme avulla.” 

 Carlsquare AB on toiminut kaupan taloudellisena neuvonantajana.  

Lisätietoja: 

Pekka Ollila, hallituksen puheenjohtaja, LEKAB AB, puh: +358-40-716 44 30 

Ralf Boeing, toimitusjohtaja, Topcom puh: +49-1722 093447 

Mats Engström, toimitusjohtaja, LEKAB AB, puh: +46-76-500 50 08 

Tietoja LEKAB Communication Systems AB:

LEKAB on johtava yritysviestintäratkaisujen tarjoaja, joka on erikoistunut tarjoamaan mobiiliviestintäpalveluja yrityksille, alustoille ja operaattoreille. Tarjontamme ulottuu digitaalisista työkaluista räätälöityjen ratkaisujen toteuttamiseen strategiasta projektien kautta ja edelleen operatiiviseen toimintaan. Syvällä teknisellä asiantuntemuksellamme ja intohimollamme innovaatioihin autamme Ruotsin johtavia yrityksiä ja organisaatioita luomaan huomisen mahdollisuuksia mobiiliviestinnän ja liiketoiminnan automatisoinnin avulla. LEKAB perustettiin vuonna 1994 ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja toimisto Vantaalla. Lisätietoja LEKABista on osoitteessa www.lekab.com 

Tietoja yrityksestä Topcom Kommunikationssysteme GmbH 

Topcom on yksi johtavista järjestelmäintegraattoreista innovatiivisille ja kokonaisvaltaisille liiketoimintaprosessiratkaisuille. Toimialakohtaisen prosessiosaamisemme ja monivuotisen kokemuksemme avulla tuemme asiakkaitamme digitalisaatiossa räätälöidyn liiketoimintaprosessien hallinnan avulla. Topcom yhdistää ja on luotettava, mikä näkyy korkeana asiakasuskollisuutena ja -tyytyväisyytenä. Olemme ylpeitä vuosikymmeniä kestäneestä kumppanuudestamme asiakkaidemme kanssa. Keskitymme valittuihin prosesseihin energiayhtiöille, teollisuudelle, vähittäiskaupalle ja logistiikkasektoreille varmistaaksemme erinomaisen tyytyväisyyden tuleville asiakkaillemme. Pääkonttorimme sijaitsee Düsseldorfissa, Saksassa, ja meillä on tytäryhtiöt Hampurissa ja Stuttgartissa. Yli 200 asiakasta luottaa asiantuntemukseemme. Lisätietoja Topcomista: https://topcom-group.de 

Pinterest
Lekab Communication Systems Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Lekab Communication Systems kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Dokumenttien hallinta
Ohjelmistorobotiikka
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Siirry yrityksen profiiliin Lekab Communication Systems kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lekab Communication Systems - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Lekab Communication Systems - Muita referenssejä

Lekab Communication Systems - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia