Tiedon visualisointiratkaisuja sosiaali- ja terveysalan johtamiseen

ReferenssiRelator tekee tiedon visualisointiin liittyvää ohjelmistokehitysyhteistyötä FCG Prodacapon kanssa. FCG Prodacapo on johtava aikaperusteisen toimintolaskennan ja arvopohjaisen suorituskyvyn mittaamisen ratkaisujen toimittaja Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

FCP Prodacapo Region on tuotteistettu sote-palveluverkoston suorituskyvyn johtamisen ja suunnittelun ratkaisu. Se mahdollistaa perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalihuollon integroitujen hoito- ja palveluketjujen/-prosessien arvioinnin ja kehittämisen sekä kustannusten ja tuloksellisuuden seurannan. Tietopohja tarjoaa alueen palveluverkostoa koskevat keskeiset palvelutuotannon tiedot jatkuvan tiedolla johtamisen tarpeisiin: Määrä, laatu, kustannukset ja resurssit. Näin päästään mm. hyödyntämään ja levittämään parhaita käytäntöjä esim. yksiköiden tai kuntien välillä sekä autetaan palveluiden kysynnän ja tarjonnan alueellisessa yhteensovittamisessa.

Sosiaali- ja terveysalan haastavassa toimintaympäristössä vaaditaan jatkuvasti parempaa tilannekuvaa ja ennustettavuutta päätöksenteon tueksi. FCG Prodacapo haluaa tarjota sosiaali- ja terveysalan toimijoille uusia moderneja tapoja analysoida olemassaolevaa tietoa. Relatorin toteuttama Region GIS -lisäosa mahdollistaa moniuloitteisen tiedon visualisoinnin ja analysoinnin karttapohjalla, jonka avulla avautuu uusia mahdollisuuksia päätöksenteon tueksi.

"Relatorin toimiala- ja teknologiaosaamisen yhdistelmä teki heistä meille luonnollisen valinnan kumppaniksemme". Marko Holmavuo, COO, FCG Prodacapo Oy

Relatorilla on pitkä tausta erilaisisten paikkatietojen visualisointijärjestelmien toteuttamisesta asiakkaiden tarpeisiin. Tämä osaaminen yhdistettynä sote-toimialan tuntemiseen mahdollisti nopean etenemisen Region GIS -laajennuksen toteuttamisessa.

"GIS-laajennus on loistava esimerkki ratkaisusta, jossa yhdistyy Relatorin vahva ohjelmistokehitysosaaminen toimialan osaamiseen. Ratkaisua päästiin nopeasti esittelemään asiakkaille ja kehittämään yhteistyössä heidän kanssaan", toteaa Relatorin hallituksen puheenjohtaja ja ohjelmistokehityspalveluiden vetäjä Kimmo Kaario.

Suosittelija:

"Relatorin toimiala- ja teknologiaosaamisen yhdistelmä teki heistä meille luonnollisen valinnan kumppaniksemme". Marko Holmavuo, COO, FCG Prodacapo Oy

Marko Holmavuo, COO, FCG Prodacapo Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Relator Oy logo

Tiedot

Tilaaja: FCG Prodacapo Oy
Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Riku Nykänen, 050 384 3733 riku.nykanen@relator.fi

Lisätietoja

Relator Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Region GIS

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Relator Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Relator - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Relator - Muita referenssejä

Relator - Muita julkaisuja

Siirry Relator Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Ihmisen ja tietokoneen saumaton yhteistyö luo pohjan supertaloushallinnolle
Barack Obama saapuu Suomeen - Nordic Business Forum kerää liike-elämän ammattilaiset yhteen
Talouspäättäjät viitoittivat Basware Connectissa polkua ihmisen ja älykkään teknologian kohtaamisille

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia