Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tiedätkö todella milloin digitaalinen palvelusi on valmis markkinoille?

BloggausDeadline lähestyy yhtä varmasti kuin Paavo Väyrysen ilmoitus asettua ehdolle seuraaviin vaaleihin, jännitys ja ahdistus viipyilevät ilmassa ja kiire on uusi normaali – On jälleen se aika vuodesta kun kehitystiimi valmistelee isoa julkaisua, tai uuden palvelun tuomista markkinoille. Testaukseen ei juurikaan ole ehditty paneutua ja kaikkien suunnitelmissa olleiden ominaisuuksien survominen mukaan ensimmäiseen versioon on herran hallussa. Tuoteomistajan yöunet ovat kuin koliikkikaksosten vanhemmilla, ja liiketoiminnan jyrät odottavat käyttäjämäärien ja -tyytyväisyyden räjähtävän kasvuun heti julkaisun jälkeen. Se tuttu tarina, jälleen kerran.

Riskit ovat suuret; Käyttäjät eivät välttämättä pidä palvelun uudesta ilmeestä, yksi kriittinen bugi on uinut koodin mukana tuotantoon tai järjestelmä ei kestäkään käyttäjien kuormaa, ja niin edelleen. Yksikin edellä mainituista saa asiakaspalvelun hiusrajan pakenemaan stressistä valmiiksi harmaantuneilta ohimoilta. Voiko näin todella käydä? Onko se jopa todennäköistä? Vaan onko se välttämätöntä?

Riippumattoman tahon etukäteen testaama palvelu, ja siitä tuotettu kattava palauteraportti ehkäisevät puhelinvaihteen ja sähköpostin tukkeutumisen vihaisesta verbaalioksennuksesta, mainehaittojen ehkäisemisestä ja rahallisesta säästöstä puhumattakaan. Kuulostaa hyvältä, eikö? Nopeatempoisessa ja kilpaillussa ympäristössä on julkaistava ripeästi ja laadukkaasti. Viimeksi mainitut mielletään usein toistensa vastakohdiksi, mikä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Yhteistyössä laadunvarmistuksen ammattilaisten kanssa onnistut molemmissa, julkaiset nopeasti myös loppuasiakkaan makuun olevaa laatua.

VALA on tarjonnut asiakkailleen jo muutaman vuoden hiusrajan pakenemista sekä harmaantumista ehkäisevää tutkivan testauksen palvelutuotetta, jolla varmistetaan tuotteen tai julkaisun korkea laatu – ennen kuin loppukäyttäjät ottavat asiakseen hylätä yrityksesi. Alla olennaisimmat aspektit tutkivan testauksen palvelutuotteestamme:

Mitä?
Tutkivaa testausta, joka koostuu loppukäyttäjän näkökulmasta tehdystä systeemitestauksesta. Lisäksi otamme kantaa palvelun käytettävyyteen ja palvelun muotoiluun.

Miksi?
Koska kukaan ei halua menettää yöuniaan, eikä järkyttää tai menettää loppukäyttäjiä. Lisäksi on yleisesti ottaen hyväksi yrityksen liiketoiminnalle ja brändille että digitaaliset palvelut toimivat aidosti ja jouhevasti, ja niitä on mukava käyttää.

Miten?
Käytännössä kokoamme oman sisäisen testitiimimme (myös asiakas pääsee halutessaan osallistumaan), joka testaa tulevan palvelusi mahdollisimman monelta kantilta. Kaikki havainnot koostetaan kattavaksi raportiksi havainnollistavine kuvineen, ja kaikki tämä viedään läpi 2-5 työpäivässä. Aikaa jää mainiosti tehdä vielä viimeiset bugikorjaukset ennen kuin saatamme yhdessä palvelun markkinoille.

Milloin?
Vaikka heti! Ota yhteyttä niin katsotaan asia kuntoon pikimmiten.

Pinterest
VALA Group Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili VALA Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus

Omat tagit

ohjelmistotestaus
Tutkiva testaus

Siirry yrityksen profiiliin VALA Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

VALA Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

VALA Group - Muita referenssejä

VALA Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia