Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Thinking Portfolio on siirtynyt sovelluskehityksessä Azure DevOpsiin

BloggausThinking Portfolio on siirtynyt sovelluskehityksessä Azure DevOpsiin

Thinking Portfolio kehittää pilvipalvelupohjaista salkunhallintaa, joka tuo tehokkuutta erityisesti isojen yritysten ja julkisen sektorin organisaatioiden toimintaan.

Projektisalkku auttaa vastaamaan kysymykseen “teemmekö oikeita projekteja”. Projektisalkku sisältää käynnistystä odottavia, käynnistyneitä ja valmistuneita hankkeita ja niihin kuuluvia projekteja.

Sovellussalkku on kokonaisarkkitehtuurin viestinnän ja johtamisväline. Se on tarkoitettu sovellus- ja järjestelmäsalkunhallinnan johtamisvälineeksi.

Palvelusalkku on strategisen tason johtamisväline. Se auttaa tekemään parhaita mahdollisia palvelusalkunhallinnan päätöksiä ja varmistamaan, että palvelut vastaavat asiakkaiden asettamiin odotuksiin ja vaatimuksiin.

Thinking Portfolio aloitti ohjelmistokehitysyhteistyön Riihisoftin kanssa maaliskuussa 2018. Yhteistyö on toiminut erinomaisesti. Hyvänä esimerkkinä yhteistyöstä ja vahvasta osaamisesta on Azure DevOpsin käyttöönotto.

Lisätietoa salkunhallinnan ratkaisuista sekä yhteistyöstä Riihisoftin kanssa Esa Toivoselta, +358 40 733 6670, esa.toivonen@thinkingportfolio.com sekä Thinking Portfolion nettisivuilta https://thinkingportfolio.com/fi/

Pinterest
Riihisoft Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Riihisoft kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Riihisoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Riihisoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Riihisoft - Muita referenssejä

Riihisoft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia