Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Termex Navigator

ReferenssiYhteistyön lähtökohtana oli tehostaa Termexin toimintaa ja heidän oman palvelukokonaisuutensa hallintaa uudella toiminnanohjausjärjestelmällä. Heillä oli ennen käytössään isomman ohjelmistotalon järjestelmä, joka oli suunniteltu toimimaan yleistasolla erilaisissa yrityksissä.

”Vanhaa järjestelmää ei oltu rakennettu suoraan meidän tarpeisiimme, ja tästä koitui tiettyjä haasteita. Suurin ongelma oli mobiilikäytettävyys”, Termexin kehitys- ja markkinointijohtaja Pasi Typpö taustoittaa.

Tässä kohtaa me astuimme mukaan kuvioihin. Vanha järjestelmä päätettiin korvata kokonaan uudella, Termexin tarpeisiin räätälöidyllä ohjelmistolla, joka palvelee parhaiten juuri heidän toimintaansa.

Uudella järjestelmällä koko tapahtumaketju myynnistä asennukseen ja laskutukseen toimii nopeasti ja tehokkaasti – myös mobiililaitteilla:

  • myyntitapahtuman jälkeen myyjä kirjaa kaupat järjestelmään
  • järjestelmä välittää tiedon asentajille
  • asennuksen jälkeen järjestelmä toimittaa tiedot tehdystä työstä laskutukseen
Uuden järjestelmän suurimmat hyödyt ovat sen nopeus ja vaivattomuus, sillä se yhdistää eri toimintaprosessin vaiheet ja tekijät saumattomasti yhdeksi kokonaisuudeksi. Tieto järjestelmän sisällä liikkuu reaaliajassa, joten se mahdollistaa lisäksi toiminnan tarkan seuraamisen projektin jokaisessa vaiheessa.

Termexin käännyttyä Reasonin puoleen loppuvuodesta 2016, yhteinen sävel löytyi nopeasti.

”Haastattelimme työn toteuttamiseen 3-4 kandidaattia, ja Reasonin (silloin vielä Korpimedia) kanssa kohtasi erityisesti asiakaslähtöisyys, ongelmanratkaisukeskeisyys ja kustannustehokkuus”, Typpö summaa.

”Tavoitteet määriteltiin tarkasti, jonka jälkeen saimme jo ensimmäisen testiversion hämmästyttävän käyttökelpoiseksi. Vanhan ohjelmiston haasteiden vuoksi tiesimme tarkkaan, mitä uudelta järjestelmältä halusimme. Ja mehän saimme juuri sitä mitä halusimme, jolloin uuteen järjestelmään siirtyminen koettiinkin helpoksi ja vaivattomaksi.”

Yhteistyömme jatkuu myös tulevaisuudessa, sillä toiminnanohjausjärjestelmää kehitetään käyttökokemusten perusteella jatkuvasti. Termexin liiketoiminnan kansainvälistymisen myötä myös uusia kieliversioita on kehitteillä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Reason logo

Tiedot

Tilaaja: Termex
Ajankohta: 2017 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Reason kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Myynti
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Rakentaminen

Teknologia

Node.js
React

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Reason kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Reason - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Reason - Muita referenssejä

Reason - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia