Termex Navigator

Yhteistyön lähtökohtana oli tehostaa Termexin toimintaa ja heidän oman palvelukokonaisuutensa hallintaa uudella toiminnanohjausjärjestelmällä. Heillä oli ennen käytössään isomman ohjelmistotalon järjestelmä, joka oli suunniteltu toimimaan yleistasolla erilaisissa yrityksissä.

”Vanhaa järjestelmää ei oltu rakennettu suoraan meidän tarpeisiimme, ja tästä koitui tiettyjä haasteita. Suurin ongelma oli mobiilikäytettävyys”, Termexin kehitys- ja markkinointijohtaja Pasi Typpö taustoittaa.

Tässä kohtaa me astuimme mukaan kuvioihin. Vanha järjestelmä päätettiin korvata kokonaan uudella, Termexin tarpeisiin räätälöidyllä ohjelmistolla, joka palvelee parhaiten juuri heidän toimintaansa.

Uudella järjestelmällä koko tapahtumaketju myynnistä asennukseen ja laskutukseen toimii nopeasti ja tehokkaasti – myös mobiililaitteilla:

  • myyntitapahtuman jälkeen myyjä kirjaa kaupat järjestelmään
  • järjestelmä välittää tiedon asentajille
  • asennuksen jälkeen järjestelmä toimittaa tiedot tehdystä työstä laskutukseen
Uuden järjestelmän suurimmat hyödyt ovat sen nopeus ja vaivattomuus, sillä se yhdistää eri toimintaprosessin vaiheet ja tekijät saumattomasti yhdeksi kokonaisuudeksi. Tieto järjestelmän sisällä liikkuu reaaliajassa, joten se mahdollistaa lisäksi toiminnan tarkan seuraamisen projektin jokaisessa vaiheessa.

Termexin käännyttyä Reasonin puoleen loppuvuodesta 2016, yhteinen sävel löytyi nopeasti.

”Haastattelimme työn toteuttamiseen 3-4 kandidaattia, ja Reasonin (silloin vielä Korpimedia) kanssa kohtasi erityisesti asiakaslähtöisyys, ongelmanratkaisukeskeisyys ja kustannustehokkuus”, Typpö summaa.

”Tavoitteet määriteltiin tarkasti, jonka jälkeen saimme jo ensimmäisen testiversion hämmästyttävän käyttökelpoiseksi. Vanhan ohjelmiston haasteiden vuoksi tiesimme tarkkaan, mitä uudelta järjestelmältä halusimme. Ja mehän saimme juuri sitä mitä halusimme, jolloin uuteen järjestelmään siirtyminen koettiinkin helpoksi ja vaivattomaksi.”

Yhteistyömme jatkuu myös tulevaisuudessa, sillä toiminnanohjausjärjestelmää kehitetään käyttökokemusten perusteella jatkuvasti. Termexin liiketoiminnan kansainvälistymisen myötä myös uusia kieliversioita on kehitteillä.

Referenssi Termex Navigator
Tilaaja: Termex
Ajankohta:2017 -
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Myynti
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP
Viestintä
Analytiikka
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Node.js
React
Rakentaminen
Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet
Verkkokaupan perustaminen - Jatkuva kehittäminen on avain verkkokaupan kasvuun ja kannattavuuteen