Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Teollisuuden työttömyyskassan edustajiston kokous etänä Kokoushallinnan ratkaisulla

ReferenssiTeollisuuden työttömyyskassalla on otettu käyttöön SoulCoren toimittama Kokoushallinnan ratkaisu. Sovellus keskittää niin live- kuin etäkokousten valmistelutyöt, läpiviennin ja jälkitoimet. Ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi materiaalien valmistelu, läsnäolon kirjaaminen, puheenvuoropyynnöt ja äänestäminen. Ratkaisu integroituu mm. Teamsiin.

“Tavoitteena oli saada ratkaisu käyttöön kassan edustajiston kokoukseen”, kertoo Teollisuuden työttömyyskassan hallintoasiantuntija Mari Mommo. “Edustajiston kokous käyttää ylintä päätäntävaltaa työttömyyskassassa, ja osallistujia on satoja.”

Koronatilanteen takia edustajiston kokous järjestettiin ensimmäistä kertaa etänä.

“Jouduimme miettimään koko kokoushallinnoinnin prosessin sähköiseen muotoon ja toteuttamaan kehitysprojektin sekä ohjelmiston käyttöönoton tiukassa aikataulussa”, Mommo kertoo.

Kattava käyttöönoton tuki johti onnistuneeseen kokoukseen

Toteutusprojektin ohella SoulCore tuki ratkaisun käyttöönottoa sekä kokouksen toteuttamista yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kokousedustajille laadittiin visuaaliset käyttöohjeet sekä harjoituskokouksia, joissa käyttäjät pääsivät kokeilemaan sovelluksen käyttöä.

“Kokousedustajia on iso joukko, eivätkä kaikki ole tottuneet käyttämään tietoteknisiä laitteita. Jännitimme, miten kokousedustajat ottavat kokousohjelman haltuun”, Mommo kertoo. “Tämän takia halusimme ratkaisusta mahdollisimman helppokäyttöisen, ja tuimme käyttöönottoa monella tapaa. Saimme paljon kiitosta erityisesti harjoituskokouksista, jotka madalsivat monella kynnystä osallistua kokoukseen sähköisen järjestelmän kautta”.

“Olimme varautuneet SoulCoren kanssa yhdessä mahdollisiin ongelmatilanteisiin järjestämällä myös help deskin kokouksen ajaksi, mutta lopulta kaikki pääsivät hyvin linjoille, eikä ongelmia ilmennyt”, Mommo jatkaa. ”SoulCore teki kaikkensa ja joustoa löytyi hyvin molemmin puolin, minkä ansiosta saimme projektin maaliin ajallaan”, Mommo kehuu.

Kokoushallinnan ratkaisu vähentää kokouksen työkuormaa

Mommo on huomannut monia käytännön hyötyjä kokoushallinnan ohjelmiston käytössä:

“Olemme tähän mennessä toteuttaneet kokoukset paperikokouksina. Paperien printtailu ja lähettely vie paljon työaikaa verrattuna siihen, että materiaalit voi jakaa sähköisesti sovelluksessa. Myös puheenvuoropyyntöjen tekeminen ja äänestyksen toteuttaminen on helpompaa sovelluksessa kuin manuaalisesti”.

“Myös Zoom- ja Teams-integroituminen on iso etu”, Mommo jatkaa. “On nykyaikaa, että järjestelmät keskustelevat keskenään, jolloin pystytään paremmin hyödyntämään jo vakiintuneita työkaluja”.

”SoulCore otti huomioon kokonaisvaltaisen onnistumisen”

Mommo on tyytyväinen SoulCoren kanssa työskentelyyn:

”SoulCore sitoutui alusta asti haastavaan aikatauluun ja otti vastuuta hankkeen kokonaisvaltaisesta onnistumisesta. He ottivat tarpeemme huomioon ja toivat aktiivisesti näkemystään asioista, joita itse emme olisi osanneet ennakoida. Yhteistyö SoulCoren kanssa oli helppoa”, Mommo päättää.

Tutustu Kokoushallinnan ratkaisuun!

Suosittelija:

SoulCore sitoutui alusta asti haastavaan aikatauluun ja otti vastuuta hankkeen kokonaisvaltaisesta onnistumisesta. He ottivat tarpeemme huomioon ja toivat aktiivisesti näkemystään asioista, joita itse emme olisi osanneet ennakoida. Yhteistyö SoulCoren kanssa oli helppoa.

Mari Mommo, hallintoasiantuntija, Teollisuuden työttömyyskassa

Pinterest
Referenssin infoboxi
SC Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Teollisuuden työttömyyskassa
Ajankohta: 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
tiina.vestman@soulcore.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili SC Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

kokoushallinta
etäkokous
kokoustenhallinta
yhtiökokousjärjestelmä
kokousohjelma

Siirry yrityksen profiiliin SC Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SC Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SC Software - Muita referenssejä

SC Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia