Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Teollinen Internet älyliikenneratkaisuissa

ReferenssiÄlyliikenne on yksi Teollisen Internetin ratkaisujen suurimmista sovellusalueista ja toimialan teknologiaratkaisujen massiivinen hyödyntäjä. Älyliikenneratkaisujen avulla pyritään kehittämään liikennejärjestelmän sujuvuutta, ekologisuutta ja turvallisuutta. Tätä varten liikennetilanteesta, ympäristöolosuhteista ja ajoneuvoista kerätään jatkuvasti reaaliaikaista tietoa. Analysoidun tiedon avulla voidaan tarvittaessa varoittaa tienkäyttäjiä ja tehdä tarvittavia liikenteenohjauspäätöksiä.

Tieliikenteessä tunnelit ovat vaarallisimpia yksittäisiä tieosuuksia. Kaupunkialueella tunneleissa on paljon liikennettä ja vaaratilanteisiin nopea reagointi vaatii liikenteen hallintajärjestelmältä jatkuvaa liikenteen tilannekuvan seurantaa. Tunnelin sisällä olevat vaaratilanteet tulee tunnistaa välittömästi ja niistä tulee varoittaa tunnelia lähestyviä ajoneuvoja, jotta tilanteen aiheuttamat riskit voidaan minimoida. Kriittisissä tilanteissa tunnelista voidaan sulkea yksittäisiä kaistoja tai vaikka koko tunneli.

Nodeon Oy:n henkilöstöllä on yli 15 vuoden ja yli 100 projektin kokemus älyliikenneratkaisujen suunnittelusta ja liikenteen ohjausjärjestelmien toteuttamisesta. Helsingin kaupungissa sijaitsevaan Jokeri 2 -joukkoliikennetunneliin Nodeon toteutti tunnelin keskitetyn liikenteenohjausjärjestelmän. Järjestelmä kerää tunnelissa liikkuvista ajoneuvoista tietoa liikenteen reaaliaikaisen tilannekuvan selvittämiseksi, reagoi tunnelissa tapahtuviin liikennetilanteen muutoksiin ja ohjaa kaikki tunneliin sijoitettuja liikenteenohjauslaitteita.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Nodeon logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Nodeon kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka
Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
IoT
Ohjelmistokehitys
Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

CAD
Microsoft
C#

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Laitteet
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

älyliikenne
ITS

Siirry yrityksen profiiliin Nodeon kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nodeon - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Nodeon - Muita referenssejä

Nodeon - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia