Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tempmate-C1 dataloggeri lääkekuljetuksen olosuhdevalvontaan!

BloggausTempmate.®-C1 voi tallentaa jopa -90°C lämpötiloja ja antaa siten luotettavan yleiskuvan kuivajääkuljetuksen olosuhteista. Tätä tarkoitusta varten koko laite on kehitetty siten, että jokainen komponentti, oli se sitten elektroniikka tai kotelo, kestää äärimmäisiä lämpötiloja -90°C … +70°C ilman ongelmia.

Tempmate-C1 on EN 12830 standardin mukainen, joka säätelee jäähdytettyjen, pakastettujen ja syväjäädytettyjen elintarvikkeiden kuljetusta, varastointia ja jakelua.

Yksi napin painallus riittää. Tempmate.®-C1 on valmiiksi konfiguroitu ja heti käyttövalmiina. Yksinkertainen järjestelmä, joka koostuu vain kahdesta painikkeesta, mahdollistaa laitteen täydellisen käytön. Tempmate.®-C1 ei vaadi lisävarusteita, joten sitä voidaan käyttää missä tahansa ja milloin tahansa. Tarvitaan vain USB-liitännällä varustettu tietokone, jolloin sen USB-porttiin asennettu Tempmate-C1 luo PDF- ja CSV-raportit automaattisesti.

Tämän dataloggerin konfigurointi omien tarpeiden mukaan on myös helppoa. Ilmainen Tempbase-Cryo -ohjelmisto opastaa käyttäjän yksinkertaisen konfigurointivalikon läpi ja halutut asetukset saadaan hetkessä dataloggeriin. Laitteen vahvistusvarmenne (validation certificate) löytyy suoraan laitteen muistista, joten sitä ei voi hukata. Iso LCD-näyttö antaa käyttäjälle selkeän käsityksen kuljetuksen valvonnan nykyisestä tilasta milloin tahansa.

Lue lisää verkkosivuillamme: https://timeless.fi/tempmate/kertakayttoinen-dry-ice-pdf-dataloggeri/

#tempmate #timelesstechnology #datalogger #dryice

Pinterest
Timeless Technology logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Timeless Technology kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

Tempmate-C1
Dry-ice
Kylmäjää dataloggeri

Siirry yrityksen profiiliin Timeless Technology kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Timeless Technology - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Timeless Technology - Muita referenssejä

Timeless Technology - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia