Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Telia tuo markkinoille maailman ensimmäisen täysautomatisoidun verkottamisratkaisun

BloggausVerkkoon pääsy ei ole koskaan ollut näin helppoa. Uudet toimipisteet tai liikkuvan työn tekijät voidaan yhdistää yrityksen sisäverkkoon vain kahdella klikkauksella – ja IT-tuki sekä työntekijät kiittävät. Telian mobiiliteknologiaan perustuva täysautomatisoitu verkottamispalvelu edellyttää ainoastaan, että sisäverkkoon liitettävällä käyttäjällä on Telian mobiililiittymä ja liittymässä datapaketti.

Haluat pystyttää pop up -myymälän viikonlopputapahtuman ajaksi. Pop up -myymälä tarvitsee yritysverkkoa, ja tilaat sen kätevästi itsepalveluna netistä. Pitkien myyntineuvottelujen ja toimitusaikojen sijasta muutaman klikin jälkeen verkko kytkeytyy automaattisesti käyttöön. Voilà, yhteytesi luistaa saman tien. Myöhemmin illalla muistatkin, että unohdit lisätä erään etätyöntekijän sisäverkkoon. Ei huolta, sillä automaation ansiosta voit lisätä uuden käyttäjän tai toimipisteen verkkoon tilanteen vaatiessa vaikka keskellä yötä.

Tarve uuden toimipisteen verkottamiseen tai liikkuvan työntekijän liittämiseen yrityksen sisäverkkoon voi syntyä yllättäen, ja yrityksien on vastattava verkottamistarpeisiin ketterästi. Asiakaskäyntejä hoitava työntekijä, päiväksi pystyyn nouseva pop up -myymälä tai kesän viikonlopputapahtumissa reissaava ruokarekka on saatava yhdistettyä osaksi yritysverkkoa heti tarpeen syntyessä.

Erilaisten mobiililaitteiden käyttäminen sekä liiketoiminnassa että vapaa-ajalla on yleisempää kuin koskaan. Digitalisaatio mahdollistaa yhä innovatiivisempia toimintamalleja yrityksille ja mobiililaitteiden käyttäjille, mutta toimintaympäristöjen digitalisoituminen vaatii myös verkottamisen automatisointia. Yritysten verkkojen on oltava heti käyttövalmiita sekä muutoskykyisiä, ja automatisoidulla verkottamisratkaisulla se on mahdollista.

Uuden toimipisteen verkottaminen hoituu viikon sijasta minuuteissa

Yhä dynaamisempi liiketoimintaympäristö tarkoittaa sitä, että työskentelyn on oltava ajasta ja paikasta riippumatonta. Samojen työvälineiden ja sisäverkon ohjelmien on toimittava saumattomasti kaikilla mobiililaitteilla, ja niihin tulee pystyä pääsemään käsiksi mistä ja milloin vain – oli se sitten työmaalla, asiakastapaamisessa tai vaikka purjehdusmatkalla. Uuden ajan mobiilitoimistot edellyttävät joustavia ja reaaliaikaisia verkottamisratkaisuja, ja Telia vastaa tiettävästi maailman ensimmäisenä tähän tarpeeseen.

Telian uusi palvelu verkottaa mobiiliteknologialla yrityksen liikkuvat työntekijät ja toimipisteet. Se mahdollistaa yrityksen sisäverkon sovellusten käytön sulavasti paikasta tai laitteesta riippumatta ja näppärästi ilman erillistä tunnistautumista. Palvelun automaatio tekee verkon käyttöönotosta nopeaa ja helppoa. Uuden työntekijän lisääminen yritysverkkoon tai vanhan poistaminen hoituu helposti itsepalveluna netissä, ja muutokset astuvat voimaan heti.

Automaation ansiosta verkottaminen on nopeaa sekä kustannustehokasta, ja lisäksi verkon käyttöönotossa esiintyy vähemmän virheitä. Palvelu helpottaa myös yrityksien IT-asiantuntijoiden arkea, sillä he pystyvät tukemaan paremmin käyttäjiä esimerkiksi saamalla yhteyden liikkuvienkin käyttäjien mobiililaitteisiin. Suljettu sisäverkko sekä verkkopalomuuri takaavat, että tämä moderni verkottamisratkaisu on myös tietoturvallinen. Tällaista palvelua onkin jo kaivattu.


Kiinnostuitko automaation luomista mahdollisuuksista?

Pinterest
Telia logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Telia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Tietoliikennepalvelut

Omat tagit

tietoliikenne
verkottamisratkaisut
verkottaminen
tietoliikenneratkaisut
Telia

Siirry yrityksen profiiliin Telia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Telia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Telia - Muita referenssejä

Telia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia