Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tekoälyä asiakaspalveluun – vihdoin myös suomeksi

BloggausTekoälypohjainen suomenkielinen asiakaspalvelu on vielä tähän päivään saakka ollut suurempien organisaatioiden luksustuote. Tekoälystä on puhuttu asiakaspalvelun tukena jo vuosia, mutta Suomi ei ole saanut pienenä kielialueena tarvittavaa tukea kansainvälisten asiakaspalveluteknologioiden osalta.

Finnchat on odottanut hiukan aiempia toteutuksia edullisemman hintapisteen mahdollistavaa teknologiaa, joka kuitenkin tarjoilee mahdollisuuden erinomaiseen asiakaskokemukseen tekoälyä ja ihmistä yhdistelevässä kentässä.

Intercomin Resolution Bot tuo tekoälyavusteiset botit kaikkien ulottuville

Syksyllä 2021 kansainvälinen teknologiajätti Intercom toi markkinoille suomen kielen tuen jo pitkään käytössä olleeseen Resolution Bottiin. Nimensä mukaisesti Resolution Bot ei tarjoa vastauksia, vaan ratkaisuja. Se mahdollistaa tekoälyavusteisten chatbot-ratkaisujen toteuttamisen kohtuuhintaan ilman suuria teknologiakustannuksia.

Intercomin Resolution Botin toimintaperiaate on Suomessa uusi. Tekoälybotti ei vastaanota asiakasta, vaan tulee mukaan tarjoamaan ratkaisua asiakkaan kysyessä sellaisen kysymyksen, johon botti on koulutettu. Botti ei tule väliin, mikäli asiakas ei kysy kysymystä johon se osaa vastata. Näin voidaan varmistaa palvelukokemuksen laatu. Asiakas ei turhaudu siihen, että chatbot on vastassa ja pyytää kysymään kysymyksiä, joihin botti ei tiedä vastauksia.

Resolution Bot -ratkaisubotin suurimpina hyötyinä ovat ihmisille päätyvän palvelukysynnän väheneminen kolmanneksella, 24/7-palvelu sekä hyvän palvelukokemuksen takaaminen automaatiosta huolimatta.

Asiakkaamme ovat toivoneet jo pitkään tekoälyavusteisia chatbotteja. Meille on tärkeintä se, että tekoälyn astuessa mukaan pystymme edelleen takaamaan laadukkaan asiakaskokemuksen. Nyt Intercomin teknologia on kehittynyt sille tasolle, että voimme toteuttaa kohtuuhintaan suomenkielisiä tekoälyavusteisia botteja, jotka mahdollistavat myös hyvän asiakaskokemuksen.
– Pasi Suojala, Kaupallinen johtaja, Finnchat


Finnchat suunnittelee ja toteuttaa tekoälyavusteiset ratkaisubotit Intercomin kumppanina


Mikään teknologia ei itsessään voi varmistaa chatbotin ja ihmisen saumatonta yhteistyötä laadukkaan asiakaskokemuksen vaatimalla tavalla. Tähän tarvitaan aina aiheeseen erikoistunutta suunnittelu- sekä asiantuntijatyötä, jota Finnchat ainoana suomalaisena Intercom-sertifioituna palvelukumppanina tarjoaa.

Kymmenen vuoden kokemus eri toimialojen ostoympäristöjen muutoksesta, aidoista asiakaskohtaamisista verkkokanavissa sekä näkemys asiakaspalvelusta tekevät Finnchatista osaavan suunnittelu- ja kehityskumppanin.

Lue lisää Finnchatin tarjoamista tekoälyavusteisista ratkaisuboteista

Pinterest
Finnchat Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Finnchat kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Markkinointi
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Ketterät menetelmät
Testaus ja laadunvarmistus
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Kiinteistöala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

AI
Keskusteleva tekoäly
chatbot
asiakaspalvelu
intercom

Siirry yrityksen profiiliin Finnchat kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Finnchat - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Finnchat - Muita referenssejä

Finnchat - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia