Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Teknologiayhteistyö meritaito oy – luottamus ja yhteinen visio

ReferenssiYritysten välisessä teknologiayhteistyössä tärkeintä on toimijoiden välinen luottamus. Lähes yhtä tärkeää on myös yhteisen tavoitteen ja vision ymmärtäminen. Nodeon on solminut Meritaito Oy:n kanssa yhteistyösopimuksen, jonka mukaisesti Nodeon tukee laajalla teknologiaosaamisellaan Meritaidon tulevia teollisen internetin kehityshankkeita.

Meritaito Oy tuottaa älykkäitä ja korkealaatuisia ratkaisuja vesialueiden kestävän käytön edistämiseksi ja on yksi Itämeren alueen johtavista vesialueiden kehittäjistä sekä korkeaan teknologiaan perustuvien palvelujen tarjoajista. Meritaidon palvelutarjoamassa yhdistyvät perinteiset väylänhoidon palvelut, kuten kanavien käyttö- ja kunnossapito, väyläsuunnittelu ja vesirakentaminen, korkean teknologian osaamiseen, kuten monikeilainteknologiaan perustuvat merenpohjan mittaukset.

Meritaito on aloittanut SmartSea-brändiin liittyvän teknologiakehityksen, joka sisältää mm. älykkäiden merenkulun turvalaitteiden hallintajärjestelmän kehityksen.

NODEONIN LAAJA-ALAINEN TEKNOLOGIAOSAAMINEN MERITAIDON KEHITYSHANKKEIDEN TUKENA

Nodeon Oy on solminut Meritaidon kanssa strategisen teknologiayhteistyösopimuksen. Sopimuksen tarkoituksena on tarjota teknologiahankkeiden valmisteluun ja toteuttamiseen liittyviä palveluja. Teknologiahankkeissa on tärkeää hallita hankkeen vaiheet sen esisuunnittelusta järjestelmien toteutukseen, ylläpitoon ja elinkaarenhallintaan saakka. Nodeon tarjoaa palveluja juuri näiden haasteiden ratkaisemiseksi. Tarjottavia palveluja ovat hankkeiden valmisteluvaiheessa toteutettavat hanke- ja arkkitehtuurisuunnitelmat sekä ohjelmistojen vaatimusmäärittelyt, järjestelmien toteuttamisvaiheessa projektinhallinta, järjestelmien ohjelmointi sekä niiden jatkokehitys ja ylläpito.

Meritaidon kanssa solmittu sopimus vahvistaa edelleen Nodeonin teollisen internetin strategian mukaista kehitystämme. Strategiamme ja ydinosaamisalueemme mukaisesti keskitymme hajautetun tiedonkeruun ja laitehallinnan ratkaisuihin haastavilla kriittisen infrastruktuurin alueilla.

Tutustu Nodeonin osaamiseen


Pinterest
Referenssin infoboxi
Nodeon logo

Tiedot

Tilaaja: Meritaito Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Timo Majala

Lisätietoja

Yritysprofiili Nodeon kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Big Data
Integraatiot
IoT
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Julkishallinto
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Valmistava teollisuus

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

älyliikenne
Meriliikenne
merimerkki
Teollinen internet
Teollinen IoT
teollineninternet

Siirry yrityksen profiiliin Nodeon kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nodeon - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Nodeon - Muita referenssejä

Nodeon - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia