Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehtäväsuunnittelulla tehoa työvuorosuunnitteluun

BloggausTyönjohdon on tärkeä tietää, että kaikki yrityksen liiketoiminnan kannalta tärkeät tehtävät tulevat hoidettua ajallaan. Usein työnjohto joutuu olemaan muistin ja paperilappujen varassa jakaessaan päivän tehtävät.

Näin ei enää tarvitse olla: Olemme toteuttaneet Invenco OnShift -työvuorosuunnitteluohjelmistoon uuden ominaisuuden: tehtäväsuunnittelu. Työnjohto pystyy luomaan valmiin viikottaisen tehtäväkorin päivittäisistä tehtävistä ja jakamaan ne työntekijöille helposti modernissa ja helposti käytettävässä käyttöliittymässä. Tämä varmistaa sen, ettei mitään tehtäviä jää tekemättä. Jos viikon tai päivän aikana tulee uusia adhoc töitä, voit luoda ne hetkessä ja resursoida visuaalisessa näkymässä niin, ettei ketään ylikuormiteta.

Vuorolista pohjatietona

OnShiftillä tekemäsi työvuorolista sekä loma- ja poissaolotiedot näkyvät tehtävienjakajalle koko ajan pohjatietona tehtäviensuunnittelussa. Tämä auttaa erityisesti tilanteissa, joissa tulee äkillisiä sairauspoissaoloja tai muita lomia. Voit jakaa tehtävät uudelleen eikä viivästyksiä tule. Asiakas saa sen mitä hänelle on luvattu.

Työntekijät saavat tiedon tehtävistä reaaliaikaisesti

Työntekijät näkevät heille annetut tehtävät kätevästi kännykän näytöltä työvuorojen mukaisesti. Tehtäviin annetut tarkemmat ohjeet ovat näkyvissä ja työntekijä pystyy kommunikoimaan työnjohdon kanssa kirjaamalla työt tehdyksi ja antamalla kommentteja, miten työn etenevät.

Reaaliaikainen raportointi

Tällä tavalla mahdollistamme myös reaaliaikaisen raportoinnin päivän etenemisestä. Tästä on apua, jos jossain ennalta arvioidut työmäärät kasvavat ja tarvittaisiin lisää auttavia käsiä.

Ota yhteyttä, niin voimme sopia palvelun esittelyn!
toni.paasiho@invenco.fi, puh. 040 586 1083

Ja olethan huomannut, että Invenco OnShiftiä voit käyttää ilman sitoumuksia 30 päivän ajan?

Pinterest
Invenco Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

työvuorosuunnittelu
Tehtävähallinta
OnShift

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia