Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehokkuutta asennusorganisaation töidenhallintaan - Case Puustelli

BloggausTöidenhallinta on merkittävä osa-alue kaikille yrityksille toimialasta riippumatta. Töidenhallinnan tärkeys korostuu erityisesti aloilla, joilla töihin ja niiden suorittamiseen vaikuttavia muuttujia on paljon. Asennusorganisaatio on yksi tällainen ala, jossa tulee usein ottaa huomioon lukuisia muuttujia töiden suunnittelemisessa ja toteuttamisessa.

Tämä sama asia huomioitiin myös Puustelli Group Oy:n asennusorganisaatiossa. Heillä toimintojen tehostamiseen haettiin ratkaisu ottamalla käyttöön mobiili toiminnanohjausjärjestelmä - Hillava.

Mobiili toiminnanohjausjärjestelmä asennusorganisaatiossa

Asennuksia suorittavalla yrityksellä tiedon välittyminen ja reaaliaikaisuus ovat erityisen tärkeässä asemassa. Jos prosessissa on yrityksen itsensä lisäksi myös asiakas, on asiakkaan tiedottaminen/asiakasviestintä esimerkiksi muuttuvista aikatauluista avainasemassa. Tässä avuksi tulee tehokas töidenhallintajärjestelmä, joka tukee asennusorganisaatiolle merkittäviä prosesseja.

Asennusorganisaatioille tyypillistä on myös se, että suuri osa työstä ja raportoitavista prosesseista tapahtuu toimiston ulkopuolisissa työkohteissa. Sen vuoksi on tärkeää, että asentajilla on käytössään työkalu, jolla raportointi ja asiakastietojen tarkistus voidaan tehdä kätevästi kentältä, tukien aidosti Field Service -toimintaa. Lue lisää aidosti mobiilin toiminnanohjausjärjestelmän ominaisuuksista blogistamme.

Puustelli Group Oy

Puustelli Group Oy on keittiökalusteita valmistava ja asentava yritys, joka on osa Harjavalta-konsernia. Konsernin palveluksessa työskentelee n. 850 henkilöä ja se toimii Suomen lisäksi myös kansainvälisillä markkinoilla.

Puustellin aiempi töidenhallinta pohjautui pääasiassa paperisiin kalentereihin. Paperiset kalenterit eivät kuitenkaan mahdollistanut aidosti tehokasta toimintaa. Tämä oli yksi niistä osa-alueista, joihin Puustelli haki ratkaisua ottaessaan Hillava-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön yrityksessään. Nyt Hillava on ollut yrityksessä käytössä jo toista vuotta ja yrityksen prosessit ovat tehostuneet huomattavasti.

Haluatko lisätietoja?

Lue koko Puustellin case-kuvaus - miten Hillava tehosti heidän toimintaansa, miten ratkaisu sopeutui heidän olemassa oleviin prosesseihinsa ja millä tavalla uusi järjestelmä helpotti myös työntekijöiden arkea. Ota meihin yhteyttä - keskustelemme mielellämme siitä, miten Hillava sopisi juuri teidän organisaationne tarpeisiin.

Pinterest
Hillava Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Hillava kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Siirry yrityksen profiiliin Hillava kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Hillava - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Hillava - Muita referenssejä

Hillava - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia