Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehokkaasti testatut järjestelmät turvaavat työeläketietomme

Referenssi

Eläketurvakeskus (ETK) palvelee kaikkia työeläkevakuutussektorin toimijoita kehittämällä työeläketurvaa, sen toimeenpanoa, dokumentointia ja seurantaa. Viime vuosien lakimuutokset ovat vaatineet eläkevakuutussektorin järjestelmiin muutoksia, jotka osin ovat vaikuttaneet myös ETK:n järjestelmäkehitykseen. Knowitin osaamiselle onkin siksi ollut kysyntää ETK:n tietojärjestelmien testaamisessa ja laadunvarmistamisessa.

Paremmin dokumentoitua testausta ja laadunvarmistusta

Knowitin monipuolinen testauksen osaaminen ja kokemus ketteristä menetelmistä on hyödynnetty Eläketurvakeskuksen järjestelmien testaamisessa ja laadunvarmistamisessa. Olemme yhdessä Eläketurvakeskuksen kanssa laatineet ohjeistuksen siitä, millaista testaus- ja laadunvarmistusdokumentaatiota ETK:n tulee vastedes vaatia järjestelmätoimittajiltaan. Näissä dokumenteissa on oltava tarkka kuvaus siitä, miten toimittaja itse testaa järjestelmiään – ja miten ETK hoitaa hyväksymistestauksen.

Olemme merkittävässä määrin kehittäneet Eläketurvakeskuksen järjestelmäpuolen testaus- ja laadunvarmistuskäytäntöjä sekä -prosesseja. Tehokkaan suunnittelu- ja kehittämistyön ohessa olemme olleet mukana näitä käytäntöjä ja prosesseja koskevien menetelmien jalkauttamisesta ETK:n sisällä.

Myös oman työmme laadun varmistamiseksi toimimme kiinteässä ja läheisessä yhteistyössä Eläketurvakeskuksen kanssa. Koko prosessin ajan kaksi varta vasten Eläketurvakeskukselle nimettyä henkilöä on yhdessä ETK:n teknisen henkilöstön kanssa määritellyt tarkasti testauksen roolin kunkin järjestelmän ja sovelluksen kehittämisessä sekä laatineet ohjenuorat sille, miten järjestelmien laatu voidaan parhaiten varmistaa.

Tuloksena luotettavampia teknisiä ratkaisuja, selkeämpää vastuunjakoa

Yhdessä luotujen järjestelmätoimittajia koskevien ohjeistusvaateiden ansiosta Eläketurvakeskus saa aikaisempaa paremmin dokumentoidun tiedon toimitettavan järjestelmän toimivuudesta ja testauksesta. Aukottomasti toimivien järjestelmien myötä ETK:n palvelutoiminta toteutetaan luotettavasti, hallitusti ja koordinoidusti.

Tarkoin suunniteltujen ja jatkuvasti kehittyvien testaus- ja laadunvarmistuskäytäntöjen rinnalla myös testauskoulutukset ovat selkeyttäneet testauksen roolia osana Eläketurvakeskuksen järjestelmäkehitystä. Tiivis yhteistyö on tehostanut Eläketurvakeskuksen sisäistä vastuunjakoa. Nyt ETK:ssa tiedetään entistä paremmin, kenen vastuulla talon eri testauksen ja laadunvarmistuksen osa-alueet ovat.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Knowit logo

Tiedot

Tilaaja: Eläketurvakeskus (ETK)

Lisätietoja

Yritysprofiili Knowit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus

Siirry yrityksen profiiliin Knowit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Knowit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Knowit - Muita referenssejä

Knowit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia