Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehokas tietotyöläinen navigoi ketterästi pilvessä

BloggausTuntuuko sinusta, että sähköposti hälyttelee jatkuvasti, palavereja pidetään tämän tästä tai että asiakkaalle menevä dokumentti on hukassa? Jos tuntuu, niin et ole yksin. Tapamme kommunikoida ja jakaa tietoja nojaa usein sähköpostin varaan. Käytäntö on syntynyt ajalla jolloin paremmista toimintatavoista ei oltu kuultukaan. Työelämä on niin hektistä, ettei uusille työtavoille useinkaan löydy aikaa. Ja kaiken kiireen keskellä työntekeminen on muuttunut yksinpuurtamisesta yhdessä työskentelyyn. Samaan aikaan kun Dropboxit, Evernotet, Slackit ja Skypet ovat tuoneet meille moderneja kommunikaatiovälineitä siviilipuolelle, työpuolelle on noussut Office 365; Microsoftin pilvialusta kommunikaatio- ja viestintäpalveluille.

Office 365:n suurin hyöty saadaan siitä, miten se tulee muuttamaan toimintatapojamme. Monissa organisaatioissa ihmiset tekevät enenevässä määrin työtä tietokoneella erilaisten tietojärjestelmien parissa kommunikoiden digitaalisesti. Puhutaan tietotyöläisistä, joiden työ perustuu tiedon vastaanottamiseen, käsittelyyn ja uuden tuottamiseen. Erotuksena suorittavasta työstä, tietotyötä tehdään enemmän ajattelumme kautta.


Tehokkuus ja mielekkyys kulkevat käsi kädessä

Mistä tiedät mitä teet huomenna ensimmäisenä? Mihin merkkaat palavereista tai puhelimitse tulevat tehtävät? Moni pitää tietoa post-it lapuilla, paperisissa muistivihoissa tai parhaimmillaan jopa päissään. Missä ikinä se onkin, niin hyvä on kysyä aina aika ajoin, toimiiko tapa hyvin. Jos vastaus on kielteinen, ratkaisu saattaa löytyä OneNoten, Outlookin ja kännykän yhteistyöstä. Oman työn ja ajan johtaminen nousee tietotyöläisellä koko ajan tärkeämpään rooliin. Jos sinä et pidä siitä huolta, ei sitä todennäköisesti pidä kukaan muukaan. Office 365:sta löytyy tähän hyviä työkaluja.

Lue kokonaan Tieturin uudessa blogissa >>

Pinterest
Tieturi logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Tieturi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Koulutusala

Tarjonnan tyyppi

Koulutus

Siirry yrityksen profiiliin Tieturi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tieturi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tieturi - Muita referenssejä

Tieturi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia