Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehoa tuotantoon Monitor G5 ERP-järjestelmän avulla

ReferenssiRuotsalainen tapettivalmistaja Duro tähtää laajentumiseen. Onnistuakseen siinä Duro valitsi ERP-järjestelmän, joka mahdollistaa joustavan ja tehokkaan skaalautumisen.

”Laajemman prosessivirran hoitamiseksi tarvitsimme tehokkaamman ERP-järjestelmän, joka ei lisäisi hallinnollisia kustannuksia. Tässä näemme, että MONITOR voi auttaa meitä tulevassa kehityksessämme”, kertoo Elin Lovén, Duron talousjohtaja.

Duron brändin menestys perustuu yrityksen pitkäaikaiseen visioon. Perustamisestaan ​​lähtien, vuodesta 1930, yritys on keskittynyt korkealaatuisten ja laadukkaiden tapettien valmistukseen. Tuotantoprosessin jokainen vaihe tapahtuu yrityksen omalla tehtaalla Gävlen kaupungissa, Ruotsissa – suunnittelusta valmiiseen telaan, joka on sitten valmis myyntiin.

Duro vaihtoi äskettäin MONITOR G5 ERP -järjestelmään. Sen aiemmin käyttämä järjestelmä ei voinut viedä yritystä siihen suuntaan, johon ala oli siirtymässä.

Valitsimme MONITORin, koska halusimme järjestelmän, joka on mahdollisimman standardoitu. Tällä hetkellä käytössämme olevaan ERP-järjestelmään sisältyy suuri määrä asiakaskohtaisia ​​mukautuksia, joiden päivittäminen on kallista ja aikaavievää, kertoo Elin Lovén, Duron talousjohtaja.

Kun Duro valitsi MONITORin, heidän keskeinen vaatimus oli, että tuotannonsuunnittelun pystyi hoitamaan ERP-järjestelmässä. Duro oli aiemmin käyttänyt tuotannonsuunnitteluun erillistä järjestelmää, mikä aiheutti ylimääräistä työtä. Tietoja joutui viemään ja siirtämään eri järjestelmien välillä, mikä oli aikaavievä prosessi.'

"Perustamme tuotannonsuunnittelun myyntihistoriaan, ja nyt voimme hoitaa kaiken MONITORissa ilman, että joudumme vaihtamaan järjestelmiä, mikä on meille valtava etu", hän lisää.

Duron tavoitteena on olla asiakkaan ykkösvalinta kodin remontoinnissa. Ja osana tätä visiota yrityksellä on kasvava määrä tilauksia ja nouseva tuotantoaste.

Tällä alueella olemme nähneet, että MONITOR voi auttaa meitä käsittelemään laajempaa prosessivirtaa. Tarvitsimme tehokkaamman ERP-järjestelmän, joka ei lisäisi hallinnollisia kustannuksia. Tässä näemme, että MONITOR voi auttaa meitä tulevassa kehityksessämme”, kertoo Elin Lovén, Duron talousjohtaja

Suosittelija:

Laajemman prosessivirran hoitamiseksi tarvitsimme tehokkaamman ERP-järjestelmän, joka ei lisäisi hallinnollisia kustannuksia. Tässä näemme, että MONITOR voi auttaa meitä tulevassa kehityksessämme.

Elin Lovén

Pinterest
Referenssin infoboxi
Monitor ERP System Finland AB logo

Tiedot

Tilaaja: Duro
Ajankohta: 2021 - 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Elin Lovén

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Myynti
Projektinhallinta
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

valmistava teollisuus Monitor ERP
tuotannonohjaus Monitor ERP

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia