logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tecnotree

Referenssi”Leonidaksen konsultti hoiti hommansa luotettavasti. Avainsanoja ovat korkea tuottavuus, laaja-alainen osaaminen, vastuuntuntoisuus ja joustavuus. Hän on oma-aloitteinen ja taitava suunnittelija, eli kaikin puolin hyvä tyyppi.”

Ari Aalto, tuotekehitysjohtaja, Tecnotree

LEONIDAKSEN MONITOIMIMIES YLITTI TOIVEEMME


Tecnotree kehittää teleoperaattoreiden tarpeisiin itsepalveluohjelmistoa, jonka avulla operaattoreiden asiakkaat voivat hallinnoida omaa tiliään ja palveluitaan. Viimeisimpään tuotekehitysprojektiin Tecnotree paitsi rekrytoi uutta väkeä, myös kaipasi tiiminsä täydennykseksi ulkopuolista osaamista ja näkemystä. Leonidaksen konsultti, ohjelmistokehittäjä Santtu Pajukanta, aloitti tiimin jäsenenä helmikuussa 2016 ja kotiutui nopeasti yhdeksi sen kantavista voimista.

”Kun päädytään käyttämään ulkopuolista resurssia, on odotusarvokin kova. Santtu oli siinä mielessä hyvä sijoitus, että hän pystyi tarjoamaan enemmän kuin alun perin olimme ajatelleet. Työntekijöiden henkilökohtaisessa tuottavuudessa on eroja ja Santulla on korkea henkilökohtainen tuottavuus”, Tecnotreen tuotekehitysjohtaja Ari Aalto kuvailee.

Leonidaksen Santtu Pajukanta oli mukana kehittämässä ohjelmistoa Lähi-idässä, Latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa toimivalle operaattorille. Itsepalveluohjelmiston tarpeet ovat hieman erilaisia kuin länsimaissa, sillä operaattoritilille ladataan mobiilirahaa, jota käytetään koko perheen mobiililaitteiden operointiin. Aallon mukaan ohjelmistoprojekti oli kokonaisuudessaan hyvin haastava.

MONIPUOLINEN JA SUPLIIKKI OHJELMISTOKEHITTÄJÄ

Santtu osallistui muun muassa modernin web-sovelluksen ohjelmisto- ja käyttöliittymäkehitykseen sekä toimi scrum masterina ja seniorijäsenenä Tecnotreen kansainvälisessä tiimissä. Devops-puolella Santtu vastasi Docker-teknologian käyttöönotosta ja siihen liittyvästä automatisoinnista. Ohjelmistokehityksessä hän työskenteli JavaScript-, Angular.js- sekä Node.js-teknologioilla. Myös Santun vankka osaaminen agile-käytännöistä tuli Tecnotreellä tarpeeseen.

”Santtu pääsi erittäin nopeasti vauhtiin mukaan ja toimi tiimissämme hyvin. Monipuolisen osaamisensa ansiosta hän pystyi auttamaan monella saralla. Hän oli kantava hahmo ohjelmistokehittäjänä ja paransi devops-toimintojamme ja valmiuksiamme ohjelmistotuotteen jatkuvaan kehittämiseen ja testaamiseen sekä tuoteintegrointiin. Santtu teki käytännön tason aloitteita esimerkiksi siitä, miten pilviratkaisuja voidaan hyödyntää osana kehittäjäprosessia.”

Santtu työskenteli Tecnotreen Tampereen toimistolla, mutta varsin kansainvälisessä projektissa: kymmenen hengen projektitiimissä oli asiantuntijoita muun muassa Kiinasta, Pakistanista ja Bangladeshista. Intiassa oli saman kokoinen tiimi, jonka kanssa tehtiin päivittäin yhteistyötä.

”Käytännössä kommunikointi tapahtuu Slackissä. Santtu on siinä taitava, sillä hänellä on hyvät kirjalliset kommunikointitaidot ja keskustelu on aina rakentavaa. Myös Santun vapaa-aikaan ja harrastuksiin liittyvä kirjoittelu oli mielenkiintoista ja aktiivista, seurasin sitä mielelläni Tampereen toimiston Slack-kanavalla.”

”Yhteistyö Leonidaksen kanssa oli meille erittäin positiivinen kokemus, jota voin suositella muillekin. Tuntui ikävältä luopua Santusta, sillä hän on pidetty kaveri, mutta olemme saaneet oman tiimimme nyt hyvään kuosiin. Suunnitelmissamme on jatkossakin tarpeen mukaan käyttää Leonidaksen palveluita,” Ari Aalto kertoo.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Leonidas Oy

Tiedot

Lisätietoja

Leonidas Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Leonidas Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Leonidas - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Leonidas - Muita referenssejä

Leonidas - Muita bloggauksia

Siirry Leonidas Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Oliko S-Pankin rallivideo kopioitu Vincitiltä? Ex-markkinointijohtaja osoitti videoiden yhtäläisyydet, S-Pankki kiistää plagioinnin
Anthony Gyursanszky Codenton uudeksi toimitusjohtajaksi - yrityksen tulevaisuudesta päättää koko työyhteisö
Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia