Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Technopolis valitsi Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisun tehostamaan ostolaskujen käsittelyä

Referenssi

Technopolis Oyj on työympäristöjen asiantuntija. Yritys tarjoaa joustavia ja tehokkaita toimitiloja, coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita. Yrityksellä on 17 kampusta, joissa toimii 1 600 asiakasyritystä ja 50 000 työntekijää kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Itämeren alueella. Yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli 177,4 miljoonaa euroa.

Yritys päätti kilpailuttaa ostolaskujen käsittelyjärjestelmän osana suurempaa ERP-järjestelmän vaihtoa. Uudelta ratkaisulta toivottiin joustavuutta, ketteryyttä ja monipuolisia ominaisuuksia ostolaskujen käsittelyä varten. Technopolis valitsi uudeksi järjestelmäksi Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisun, joka yhdistää ostolaskujen ja hankintojen käsittelyn yhden järjestelmän alle. Valintaan vaikuttivat etenkin Paletten liitettävyys muihin järjestelmiin, koko organisaation yhteinen käyttöliittymä ja toiminnallisuudet.

“Järjestelmässä on paljon ketteriä ominaisuuksia ostolaskujen käsittelyä varten, jotka luovat meille mahdollisuuksia myös prosessiemme uudistamiseen. Esimerkiksi Paletten ketterät hyväksyntäprosessit ovat meidän kannaltamme erittäin hyödyllisiä”, sanoo Heli Matero, Director of Accounting and Business Control, Technopolis.

Lue lisää yrityksestä täältä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Palette Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Technopolis Oyj

Lisätietoja

Yritysprofiili Palette Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Omat tagit

sähköinen ostolaskujen kierrätys
Ostolaskut
Palette Software
hankinnasta maksuun

Siirry yrityksen profiiliin Palette Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Palette Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Palette Software - Muita referenssejä

Palette Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia