Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Custom verkkosivut avaimet käteen toimituksena

Referenssi

Tausta

Hankkeen tavoitteena oli konseptoida, suunnitella ja kehittää Alior TFI verkkosivut. Sivuston tuli luonnollisesti täyttää finanssisektorille tyypilliset korkean tason tietoturvavaatimukset. Lisäksi sivustoille tarvittiin monipuoliset, kaikille päätelaitteille ja selaimille skaalautuvat työkalut sijoitustuotteiden suorituskyvyn esittämiseen ja analysointiin. Yhteistyö jatkuu edelleen ylläpidon ja jatkokehityksen muodossa.


Ratkaisun kuvaus


Alior TFI on rahastoyhtiö, joka luo ja hallinnoi erilaisista sijoitusinstrumenteista luotuja portfolioita. Yhtiö tarvitsi uuden sivuston, joka tuo nähtäville rahastoista koostuvan tuotevalikoiman, tarjoaa asiakkaille laskureita sijoituspäätösten tueksi ja esittelee yksityiskohtaista tietoa sijoitusten nykyisestä ja menneestä suorituskyvystä.

Suunnittelimme ja toteutimme uudet sivustot kokonaisuudessaan lähtien käytettävyyssuunnittelusta ja graafisen konseptin luonnista. Kehitimme sivustolle asiakkaan toivomat laskurit ja graafiset vertailutyökalut rahastojen valintaa helpottamaan. Sivustoa päivitetään aktiivisesti esimerkiksi sijoituskatsausten ja uutisseinän muodossa, joka huomioitiin sisällönhallintakäyttöliittymän räätälöinnissä. Osa palveluista on salasanasuojatun kirjautumisen takana ja saatavilla vain rahastoyhtiön asiakkaille.

Verkkosivut toteutettiin PHP teknologiaa käyttäen ja ne hyödyntävät JMC:n kehittämää Contentia CMS sisällönhallintajärjestelmää, johon jo sadat tyytyväiset asiakkaamme luottavat. Front-end kehitys toteutettiin HTML5 ja CSS3 tekniikoilla. Interaktiivisten elementit ohjelmoimme JavaScript kielellä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
JMC Nordic logo

Tiedot

Tilaaja: Investointipankki
Ajankohta: 2019 - 2020

Lisätietoja

Yritysprofiili JMC Nordic kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Teknologia

Javascript
PHP

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

räätälöidyt ratkaisut
Full Stack

Siirry yrityksen profiiliin JMC Nordic kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

JMC Nordic - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

JMC Nordic - Muita referenssejä

JMC Nordic - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia