Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taxi Point ja Bitmore tähtäävät pitkään yhteistyöhön

Referenssi

Taxi Point valitsi Bitmoren IT-kumppanikseen

Taksiliikenteen ohjauspalveluita ja teknisiä infrastruktuureja tarjoava suomalainen Taxi Point valitsi IT-kumppanikseen Bitmoren. Toimiva IT-ympäristö on Taxi Pointin liiketoiminnan ytimessä, joten edellytyksenä oli löytää luotettava ja pitkäaikainen IT-kumppani, joka kykenee tuottamaan yrityksen tarvitsemat vaativammatkin erityisratkaisut.

Taxi Point vakuuttui Bitmoren palvelumallista

Taxi Pointin ja Bitmoren yhteistyö alkoi, kun Taxi Point lähti hakemaan uutta IT-kumppania, joka pystyisi vastaamaan yrityksen kokonaisvaltaiseen palvelutarpeeseen, johon kuuluu osana muun muassa 24/7-tuki sekä erilaiset liiketoimintakriittiset IT-ratkaisut.

Bitmore oli entuudestaan tuttu toimija Taxi Pointin ICT-päällikkö Jussi Taskiselle ja yhteisten keskustelujen myötä selvisi pian, että Bitmore olisi profiililtaan juuri sopiva kumppani, joka pystyisi tuottamaan Taxi Pointin tarvitsemat palvelut.

​"Meillä on aika paljon vaativiakin erityistarpeita ja pohdimme sopivaa tekijää, jolla olisi osaamista vastata niistä. Sain suosituksia Bitmoresta usealta eri taholta, että uskalsin lähteä olemaan yhteydessä. Aika pian pääsimmekin yhteisymmärrykseen meidän tarpeistamme ja lopulta sopimukseen yhteistyön aloittamisesta", Taskinen kertoo.

​Bitmore vastaa tällä hetkellä Taxi Pointin kokonaisvaltaisesta IT-infran hallinnasta ja valvonnasta (24/7), aina kapasiteetti- ja pilvipalveluihin sekä Microsoft 365 -ympäristön varmistuksiin ja lisensointeihin. Jussi Taskisen mukaan siirtymä uuteen kumppanuuteen sujui hallitusti ja hän on tyytyväinen siitä, miten yhteinen taival on lähtenyt liikkeelle.

Olen todella iloinen, että valitsimme yhteistyökumppaniksi Bitmoren. Koen, että olemme löytäneet kumppanin, jonka kanssa yhteistyö jatkuu vielä pitkään. -Jussi Taskinen

Lue koko asiakastarina täältä!

Suosittelija:

Olen todella iloinen, että valitsimme yhteistyökumppaniksi Bitmoren. Koen, että olemme löytäneet kumppanin, jonka kanssa yhteistyö jatkuu vielä pitkään.

Jussi Taskinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Bitmore Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Taxi Point Oy
Ajankohta: 2023 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jani Meuronen

Lisätietoja

Yritysprofiili Bitmore kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Tietohallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Konesalipalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

IT-kumppani
IT-ulkoistus
IT-ulkoistuspalvelut
Microsoft 365
24x7

Siirry yrityksen profiiliin Bitmore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bitmore - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Bitmore - Muita referenssejä

Bitmore - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia