Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TaTe Systems Oy: ”Kaikki asiat löytyvät yhden salasanan takaa”

Referenssi"Tätä tohtii suositella muillekin – niin paljon elämä helpottuu, kun kaikki tiedot ovat helposti käsiteltävissä yhdessä paikassa. Olen ollut todella tyytyväinen Adminettiin ja paljon pitää muuttua, että tästä luopuisin." - Janne Sepänmaa


-----

Erityisesti kerrostalojen sähköistyksiä toteuttavan TaTe Systems Oy:n toiminta käynnistyi syksyllä 2015. Nykyään yritys työllistää yhteensä kahdeksan henkilöä ja edelleen noususuunnassa oleva liikevaihto rikkoi miljoonan euron rajapyykin vuonna 2017.


Adminetillä kaikki asiat yhden salasanan taakse

Parin toimintavuoden jälkeen TaTe Systemsissä alettiin kaivata tehokkaampaa ratkaisua yrityksen toimintojen hallintaan, sillä kasvun myötä useassa paikassa olevan tiedon käsittely kävi työlääksi. Kun eräs yhteistyökumppani soitti kertoakseen tapaamisesta Admicomin edustajan kanssa, ei Sepänmaakaan halunnut jäädä enää odottelemaan.

– Eräs yhteistyökumppani kävi tutustumassa Adminettiin ja sen jälkeen minulle tuli soitto, että ”Nyt on kuule Janne löytynyt sellainen järjestelmä, jota parempaa saa hakea”. Eihän tuollaisen jälkeen voi muuta kuin ottaa puhelin käteen itsekin, ja kun tapasin Admicomin edustajan, olin varmaan viiden minuutin jälkeen valmis lyömään kättä päälle yhteistyön aloittamiseksi. Järjestelmä vaikutti hyvältä ja jo tapaamisen aikana ryhdyin miettimään, mihin kaikkeen tämä järjestelmä oikein taipuukaan.

Suurimman vaikutuksen teki mahdollisuus hallita yrityksen kaikkia toimintoja samasta paikasta.

– Adminetissä yrityksen kaikki asiat löytyvät yhden salasanan takaa ja juuri se kokonaisuus rupesi kiinnostamaan. Meillä oli aiemmin kaikki tieto vähän hujan hajan eri ohjelmissa ja kirjanpitäjän hoidettavana. Adminetissä kaikki asiat ovat samoissa kansissa, eikä enää tarvitse hyppiä järjestelmästä toiseen tai olla jonkun toisen henkilön ehtimisen varassa tietoa saadakseen. Minulle kaikista tärkein asia on ollut se helppous, joka syntyy, kun kaikki tieto on samassa paikassa ja milloin tahansa käytettävissä.

Adminet otettiin TaTe Systemsillä käyttöön joulukuussa 2017 ja yrityksessä oltiin positiivisesti yllättyneitä käyttöönoton helppoudesta.

– Mielestäni koulutus Adminetin käyttöönottoon on ollut äärettömän mahtavaa ja kaikki kouluttajat ovat olleet huipputyyppejä. Tykkäsin tavasta, jolla tämä järjestelmä otettiin käyttöön: Ihan alusta saakka oli pieniä puhelinkoulutuksia, joiden avulla käytiin asioita läpi pala kerrallaan hyvissä ajoin ennen varsinaista käyttöönottoa. Ei tullut mitään kahdeksan tunnin kalvosulkeisia, vaan tunnin tai parin etäkoulutuksia, joissa pääsi itse oikeasti tekemään asioita. Siinä vaiheessa, kun Adminet otettiin virallisesti käyttöön, perustekeminen oli jo hyvin hallussa.

Sepänmaa pitää tärkeänä, että osaamista syvennetään myös käyttöönoton jälkeen, jotta järjestelmästä saataisiin paras mahdollinen hyöty.

– Jatkokoulutus on äärettömän tärkeää. Perustoiminnot tästä järjestelmästä oppii todella nopeasti, mutta kun aikaa menee ja järjestelmään kertyy dataa, sitä pitää oppia myös hyödyntämään. Itse olimme juuri meille räätälöidyssä täsmäkoulutuksessa, jossa kävimme läpi muun muassa työmaiden seurantaa ja erilaisia raportteja sekä niiden hyödyntämistä.


Helpompi kokonaisuuden hallinta vapauttaa resursseja

Yrityksen urakointiliiketoimintaan Adminetistä haetaan helpotusta mahdollistamalla koko prosessin hallinta samasta paikasta tarjouslaskennasta alkaen.

– Laskemme Adminetin kautta kaikki urakat ja olen tykännyt tarjouslaskennan helppokäyttöisyydestä. Tosi upeaa tässä on mahdollisuus saada monipuolisia tulosteita ja erittelyitä. Meille tärkeä on esimerkiksi massalista, jonka avulla kilpailutamme hankinnat. Pystymme myös seuraamaan urakoiden kulurakenteita ja kun litteroille rupeaa kertymään tavaraa, nähdään myös alkuperäisen laskelman virhemarginaali.

Työntekijöiden tunnit kirjataan työmaalta Adminetin mobiililla joko asentajien itsensä tai työmaan kärkimiehen toimesta, jolloin tiedot ovat heti käytettävissä sekä urakan seurannassa että palkanlaskennassa. Siirtyminen paperikirjauksista sähköiseen toimintatapaan on helpottanut palkanlaskennan toimenpiteitä, kun tietoja ei enää tarvitse koostaa ja toimittaa tilitoimistolle. Adminetin myötä Sepänmaa ottikin ensimmäistä kertaa elämässään itse palkat maksettavakseen.

– Kun ensimmäiset palkat tulivat maksettavaksi, odotin kauhunsekaisin tuntein, että mitähän tästä tulee. Lopulta olinkin todella positiivisesti yllättynyt, kuinka helppoa se tällä järjestelmällä on. Jos tunnit on kirjattu oikein tuntikorteille, maksut saa pankkiin parilla-kolmella klikkauksella. Olen varannut sen verran aikaa palkanmaksuun, että ongelmatilanteissa ehdin tarvittaessa pyytää apua Admicomin tuesta. Tuki onkin toiminut äärettömän hienosti ja olen aina saanut ripeästi todella hyvät ohjeet lähettämiini kysymyksiin.

Sepänmaan mukaan kaikkien toimintojen keskittäminen yhteen sähköiseen ja automatisoituun järjestelmään vapauttaa resursseja poistamalla rutiinitöitä ja tehostamalla ajankäyttöä.

– Meille tärkeä kriteeri oli, että pystymme hallinnoimaan kaikki asiat ilman mitään paperilappuja yhden salasanan takana. Tällä toimintatavalla olemme pystyneet vapauttamaan resursseja useita tunteja viikossa varsinkin asentajien tuntikirjausten ja laskujen käsittelyn kautta. Vielä kun Adminet on nettipohjainen, on niin helppoa, ettei ole sidottuna omaan koneeseen tai tiettyyn paikaan. Sen ansiosta myös ajankäyttö on tehostunut, kun pystyn vaikka työmaalla kokouksen alkua odottaessa pistämään laskuja maksuun. Se vapauttaa aikaa sitten taas muualle.

Kokonaisuudessaan Sepänmaa on ollut tyytyväinen ratkaisuunsa ottaa Adminet käyttöön.

– Tämä noin vuosi Adminetin kanssa on ollut mielenkiintoinen matka, kun joskus saattaa ihan omaksi huvikseen avata koneen ja lähteä surffailemaan, että mitähän kaikkea järjestelmästä vielä löytyykään. Tätä tohtii suositella muillekin – niin paljon elämä helpottuu, kun kaikki tiedot ovat helposti käsiteltävissä yhdessä paikassa. Olen ollut todella tyytyväinen Adminettiin ja paljon pitää muuttua, että tästä luopuisin.


Ota yhteyttä
Ole rohkeasti yhteydessä, niin vastaamme sinulle pian ja kerromme Adminetin hyödyistä juuri sinun liiketoiminnallesi: https://www.admicom.fi/yhteystiedot/

Lataa opas talotekniikan tehokkaimmista työkaluista
Tutustu oppaan avulla Adminetin talotekniikka-alan täsmätyökaluihin: https://www.admicom.fi/lataa-opas-talotekniikan-tehokkaimmista-tyokaluista/

Suosittelija:

"Tätä tohtii suositella muillekin – niin paljon elämä helpottuu, kun kaikki tiedot ovat helposti käsiteltävissä yhdessä paikassa. Olen ollut todella tyytyväinen Adminettiin ja paljon pitää muuttua, että tästä luopuisin."

Janne Sepänmaa

Pinterest
Referenssin infoboxi
Admicom Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: TaTe Systems Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Admicom Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Hankinta
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Adminet
Talotekniikka
Kokonaisjärjestelmä
ERP käyttöönotto
ERP-käyttöönottoprojektit
Urakointi
urakointi-erp
urakointijärjestelmä
Tarjouslaskenta
litterointi
Mobiili ERP
Mobiili toiminnanohjausjärjestelmä
mobiilikäyttö
mobiilisovellus
Palkanlaskenta
palkanlaskentajärjestelmä
tuntikirjaus
tuntikirjausjärjestelmä
maksuliikenne
prosessien automatisoiminen
prosessien automatisointi
taloushallinnon automatisoidut prosessit
taloushallinnon prosessien automatisointi
työmaakäyttö
työmaan raportointi

Siirry yrityksen profiiliin Admicom Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Admicom Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Admicom Finland - Muita referenssejä

Admicom Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia