Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

”Tasalaatuisia tarjouksia Brokerin avulla”

ReferenssiPohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla toimiva sähköverkkoyhtiö Oy Ravera Ab siirtyi käyttämään Brokeria tarjouslaskennassaan vuonna 2016. Vaasan ympäristössä toimiva yhtiö rakentaa ja ylläpitää sähköverkkojen lisäksi tuulivoimapuistojen sähkö- ja kuituverkkoja. Brokerin hankinta tuli ajankohtaiseksi tarjouspyyntöjen jatkuvasti kasvaneen määrän vuoksi.

”Jouduimme jo vastailemaan asiakkaille, että kiitos kyselystä, mutta emme voi tällä kertaa tarjota. Taulukko-ohjelmaan perustuva tarjouslaskenta ei vain riittänyt enää”, Raverasta kerrotaan.

Brokerin käyttöönoton jälkeen Ravera on pystynyt tarjoamaan tehokkaammin tasalaatuisia tarjouksia ilman, että laskennan henkilöresursseja tarvitsee lisätä. ”Tilannehan oli se, että melkein kaikilla kilpailijoilla on jo käytössä Broker. Olemme niitä harvoja, joilla tämä ei vielä ole”, Ravera totesi tuolloin.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oy Mercus Software Ltd logo

Tiedot

Tilaaja: Oy Ravera Ab

Lisätietoja

Yritysprofiili Oy Mercus Software kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Oy Mercus Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oy Mercus Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Oy Mercus Software - Muita referenssejä

Oy Mercus Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia