Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tarvitsetko CRM:n käyttöönottoprojektin vai koulutusta?

BloggausKun lähtee uuden CRM-järjestelmän kanssa nollasta, jonkinlainen käyttöönotto on tehtävä. Vaihtoehtoja on oikeastaan kolme: joko teet itse alusta loppuun, teet itse suurimman osan mutta otat alkuun ulkopuolelta koulutusta tai konsultointia tai ostat kokonaisen käyttöönottopaketin avaimet käteen -periaatteella. Jokaisella tavalla on puolensa.

Tein itse ja säästin -versio

Kokonaan itse tekeminen ei ole huono vaihtoehto, jos sinulla on aikaa ja paukkuja opetella rauhassa uuden järjestelmän kuviot, toiminnot, tehdä määritykset, testaukset ja muokkaukset tarpeen mukaan. Käytännössä tämä tarkoittaa paljon opiskelua: videoiden katselua, tukiartikkeleiden ja keskustelupalstojen lukemista sekä hakukoneiden monipuolista käyttöä. Hyvänä puolena on tietysti se, että tekemällä todella oppii ja loppujen lopuksi tunnet CRM-järjestelmäsi syvällisesti.

Kolikon kääntöpuoli on se, että järjestelmästä tulee juuri niin hyvä kuin mihin taitosi riittävät. Jos ei alkuvaiheeseen panosta kunnolla, myös tulokset tulevat olemaan ohuet ja vaarana on, että tarvitset kuitenkin konsultin apua myöhemmin kun kyllästyt sekavaan ja puolitehoiseen järjestelmään.

Kun päätät tehdä kaiken itse, varaa siihen siis riittävästi aikaa ja opiskele ensin rauhassa. Varaudu opettamaan myös muita ajan kanssa.

Hybridi: Itse tekemisen hyödyt kokeneemman avustuksella

Todennäköisesti kustannus- ja aikatehokkain tapa erityisesti pienemmille organisaatioille on hyödyntää konsultin apua, mutta tehdä silti paljon itse. Silloin homma on täysin omissa näpeissäsi, mutta vierellä istuu kokenut kouluttaja, joka osaa selittää juuri sinulle olennaiset asiat, toiminnot ja tehtävät. Tämä on oikotie, jolla skippaat tuntikausien videot ja tietokanta-artikkelien lukemiset – bonuksena pääset myös esittämään kysymyksiä, joihin saat heti vastauksen.

Zimple onkin kehittänyt uuden tavan tehdä Pipedrive-käyttöönottoja, jossa pysymme itse opastajan, kouluttajan ja valmentajan roolissa. Annamme asiakkaan tehdä itselleen sopivan ympäristön oppimaansa soveltaen ja omaa harkintaa käyttäen. Näin varmistamme, että asiakkaamme varmasti ymmärtää Pipedriven logiikan ja toiminnot, osaa käyttää niistä itselleen hyödyllisimpiä osia tehokkaasti ja on myös kykenevä itse jatkokehittämään omaa järjestelmäänsä.

Tyypillisesti tällainen käyttöönotto koostuu 2-3 koulutuspainotteisesta työpajasta Zimplen kanssa, omasta työstä näiden välissä ja lopuksi käyttäjäkoulutuksesta koko porukalle kokeneen kouluttajan johdolla. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta modulaarisesta tekemisestä. Tätä kokeilleet ovat kokeneet yhteisen, työpajamuotoisen työskentelyn tuovan muutamassa tunnissa paljon enemmän tietoa ja taitoja kuin itse opiskellen olisi ehtinyt mitenkään omaksua.

Täysi CRM:n käyttöönottopaketti on kattavin

Toki tarjoamme myös käyttöönottoja, joissa ympäristön pystyttäminen on nimenomaan Zimplen vastuulla. Niissä me rakennamme asiakkaalle passelit myyntiputket, tietorakenteen ja automaatiot. Tällöinkin Pipedrive saadaan käyttöön nopeasti, vain muutamassa viikossa, mutta asiakkaan omaa työtä ei tarvita merkittäviä määriä.

Kokonaisuudessaan käyttöönoton ostaminen Zimpleltä tarkoittaa sitä, että saatte heti kärkeen monipuolisen ja mahdollisimman pitkälle automatisoidun ympäristön. Me tunnemme jo kikat, parhaat käytännöt, kiertoreitit ja osaamme hyödyntää valittua lisenssitasoa viimeistä piirtoa myöden. Asiakkaan tehtävänä on kertoa meille myyntiprosessinsa, tavoitteensa ja seurattavat mittarit, meidän tehtävämme on pystyttää sen mukainen Pipedrive.

Täysi käyttöönottopalvelu sopii erityisesti isommille tai muuten vaativille myyntiorganisaatioille, joissa resurssit halutaan keskittää tiukasti omaan työhön ja mielellään nojaudutaan kattavaan käyttäjä- ja pääkäyttäjäkoulutukseen. Aina toki uutta järjestelmää joutuu opiskelemaan, mutta Zimplen käyttöönottopaketin jälkeen olet samassa ajassa pidemmällä kuin itse tehden.

Mikä olisi teille paras tapa CRM:n käyttöönotolle?

Valitse CRM-käyttöönoton tapa sen mukaan, miten haluat annostella “alkuinvestointia”. Kokonaan itse tekeminen maksaa työaikaa, mutta ei tule laskuja. Yhdessä meidän kanssa kouluttaen tekeminen maksaa jonkin verran rahaa, mutta säästää omaa työaikaa selvästi. Täysi käyttöönottopaketti vie eniten euroja heti kärkeen, joita tosin voit ansaita samaan aikaan takaisin omalla työlläsi ja heti käyttöönoton jälkeen huippuunsa viritetyllä järjestelmällä.

Koska me arvojemme mukaisesti tarjoamme asiakkaillemme aina sitä, mitä he oikeasti tarvitsevat ja mistä tulee paras lopputulos, suosittelemme usein SMB-asiakkaillemme työpajamallista käyttöönottoa meidän kanssamme mutta itse tehden. Sen etuna on nopea oppimiskäyrä etkä ole jatkossa riippuvainen konsulttiavusta, kun osaat tehdä paljon itse. Se on kuin kiihdytyskaista dataohjautuvaan myyntiin ja myynnin johtamiseen.

Pohditko vieläkin teille parasta tapaa hoitaa CRM:n käyttöönotto? Me autamme kaikissa Pipedrive-liitännäisissä kysymyksissä ja haasteissa. Ota yhteyttä Zimplen asiantuntijoihin!

Pinterest
Zimple Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Zimple kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Markkinoinnin automaaatio
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Kiinteistöala
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Pipedrive
b2b-myynti
lisämyynti
Crm
crm konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Zimple kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Zimple - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Zimple - Muita referenssejä

Zimple - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia