Tarvitsetko apua pilveen? Pilvi Connection -palvelu tarjoaa osaamista oikean pilvipalvelun valintaan

Bloggaus9.12.2014 – Verkkokaupan ja pilvipalveluiden asiantuntijayritys Pilvi on käynnistänyt tänään yhdessä tarjouspyyntöpalveluihin erikoistuneen Somellan kanssa ainutlaatuisen Pilvi Connection -palvelun pilvipalveluita ostaville yrityksille ja kuluttajille. Asiakkaat voivat jättää Pilvi Connectionin kautta tarjouspyyntöjä asiantuntijoille, jotka auttavat loppuasiakasta optimaalisen pilvipalvelun valinnassa, käyttöönotossa ja hallinnassa.

Palveluun rekisteröityneet asiakkaat voivat jättää Pilvi Connectionin kautta tarjouspyyntöjä pilvipalveluiden asiantuntijoille. Palvelu tarjoaa apua ja osaamista kaikille pilvipalveluita ostaville yrityksille sekä kuluttajille ohjaamalla heidät nopeasti ja helposti oikeille asiantuntijoille. Asiantuntijoiden opastuksella ostajat voivat valita esimerkiksi Amazonin tai Microsoftin runsaasta valikoimasta pilvipalvelun tai pilvituotteen, joka tarjoaa heille parhaan mahdollisen hyödyn.

“Tarjouspyyntöpalveluihin liittyvät kokemuksemme ovat opettaneet meille, että palveluiden pitää olla helppokäyttöisiä. Pilvi Connectionin kehitystyössä on panostettu erityisesti käytettävyyteen, ja uskomme sen yhdistävän ainutlaatuisella tavalla pilvipalveluiden tarjoajat ja ostajat”, sanoo Somellan CEO ja perustaja Eero Rönkkö.

Pilvi Connection tarjoaa konsultointia ja tukea yrityksille, jotka haluavat hyödyntää Amazonin, Googlen, Microsoftin sekä muiden johtavien julkisten pilvitoimijoiden tarjoamia pilvipalveluita ja tuotteita yhä laadukkaammin. Ostajat voivat hakea asiantuntijoiden tuella myös VMwaren, Linuxin, Windowsin ja muiden teknologiatoimittajien palvelinympäristöihin liittyvää ylläpitoa ja valvontaa. Palvelusta voi hakea myös korkealuokkaista osaamista verkkosivustojen ja verkkokauppojen toteuttamiseen sekä logojen suunnitteluun.

Asiantuntijat voivat tilata Pilvi Connectionista kolmea eri palvelupakettia, joista ensimmäisen saa veloituksetta. Tilauksen jälkeen pilvipalveluiden asiantuntijat voivat vastata asiakkaiden tarjouspyyntöihin ja lähettää tarkempaa tietoa pilvitarjoomastaan sekä osaamisestaan.

“Oikean pilvipalvelun löytäminen ja valitseminen on ratkaisevan tärkeää, jotta se palvelee optimaalisesti ostajan todellisia tarpeita. Palvelumme auttaa yrityksiä tekemään jo ensi metreillä oikeita valintoja. Yritykset löytävät Pilvi Connectionista parhaan asiantuntijan auttamaan pilvipalvelun valinnassa ja käyttöönotossa”, kertoo Pilven perustaja Lassi Virtanen.

Pilvi Connectionia voi kokeilla maksutta osoitteessa: http://connection.pilvi.comPilvi Cloud Company Oy on erityisesti verkkokauppaan tarkoitettua pilviteknologiaa kehittävä yhtiö, jonka taustalla on suomalainen verkkokauppa-, hosting- ja pilvipalveluasiantuntijoista koostuva tiimi. www.pilvi.com

Somella on suomalainen startup-yritys, joka tarjoaa SaaS-pohjaisia tarjouspyyntöpalveluita. Luotettavaa ratkaisua käytetään lukuisilla eri toimialoilla tarjouspyyntöpalveluiden tuottamiseen. www.somella.fi

Pinterest
Bloggauksen infoboxi
Pilvi

Lisätietoja

Pilvi:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

asiantuntija

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Pilvi kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Pilvi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Pilvi - Muita referenssejä

Pilvi - Muita julkaisuja

Siirry Pilvi kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tiedon hakemisen lyhyt historia - Digitaaliset alustat jäsentävät nyt maailman tietoa uudelleen
Suomen 50 suurinta yritystä
Brutaalit nettisivut

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia