Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tarviketukku saa Lemonsoftista laajasti tukea liiketoiminnalle

ReferenssiTarviketukku (Lognet Team Oy) on Lapualla ja Oulussa toimiva erilaisten työkalujen-ja tarvikkeiden maahantuoja ja tukkuliike. Kuusi vuotta toiminut ja noin 20 henkilöä työllistävä yritys palvelee yritysasiakkaita ympäri Suomen. Tarviketukun toimitusjohtaja Pekka Puhto kertoo, että yrityksen kilpailuetuja ovat valikoiman laajuus, henkilöstön ammattitaito sekä ennen kaikkea halu olla asiakkaan kumppani, enemmän kuin vain tavarantoimittaja: ”Visiona on, että asiakas saa tuotteet yhdestä talosta, yhdeltä henkilöltä ja yksillä kuluilla.” Asiakkuuksia hoidetaan henkilökohtaisesti Oma myyjä- palvelun kautta, jossa asiakas saa tarvitsemansa palvelun yhdeltä myyjältä. Puhto kertoo, luotettavuuden ja hyvän tiedonhallinnan olevan keskeinen osaa hyvää asiakaspalvelua. Noin 200 000:n tuotenimikkeen tietoja hallitaan Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmästä käsin.

”Lemonsoft on ollut toiminnassa ihan alusta asti mukana. Paikallisuus oli yksi valinnan kriteereistä, arvostamme sitä, että tukipalvelut löytyvät läheltä. Myös hinta painoi vaakakupissa.”, Pekka Puhto kertoo yhteistyön ensivaiheista. Keskeinen tekijä hankinnassa oli myös noin 200 000 nimikkeen tiedonsiirto ja hinnastojen ylläpito. Tällä hetkellä suurin osa yrityksen toiminnoista löytyy Lemonsoftista. Toiminnassa hyödynnetään mm. ostoja, myyntitilauksia, varastokirjauksia, laskutusta, reskontraa sekä johdon raportteja. Uusimpana sovelluksena Tarviketukussa käytetään Lemonsoftin kirjanpitoa. Yrityksen talousasioista vastaava Virpi Puhto kertoo, että ohjelma palvelee yrityksen tarpeita. ”Olemme tehneet työtä joskus manuaalisestikin, joten kyllä tässä huomasi selkeää ajansäästöä.”

Suuren nimikemäärän hallinnassa ei luonnollisesti voi jättää mitään muistin varaan. Pekka Puhto kertoo, että hankinnoissa Tarviketukun henkilöstöä tukee Lemonsoftin ostotyökalu, joka seuraa menekkiä ja tekee ennusteita: ”Logistinen tehokkuus on todella tärkeää. Meillä on nimikkeitä paljon ja tavaran tilaaminen pitää saada mahdollisimman automaattiseksi. Vertailu ostoeriin, varastosaldoihin ja ennusteiden teko ovat tietysti meille isoja asioita, kun on näin suuri nimikemäärä.” Tarviketukun varasto kiertää yli kymmenen kertaa vuodessa. Puhto alleviivaa kiertämisen optimointia, jolloin varastossa ei seiso turhia varastoeriä. ”Ostetaan järkevästi, ja kumminkin niin että ostaminen on nopeaa ja tehokasta. Saamme Lemonsoftista laajasti tukea liiketoiminnalle ja informaatiota, missä mennään.”


Tarviketukku (Lognet Team Oy) lyhyesti:

  • Työkalujen- ja tarvikkeiden maahantuoja ja toimittaja
  • Päätoimipiste Lapualla, myyntikonttori Oulussa
  • Työllistää n. 20 henkilöä
  • Lue lisää: www.tarviketukku.fi

Suosittelija:

Saamme Lemonsoftista laajasti tukea liiketoiminnalle, sekä informaatiota missä mennään

Pekka Puhto, Tarviketukun toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Lemonsoft Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Tarviketukku (Lognet Team Oy)

Lisätietoja

Yritysprofiili Lemonsoft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
HR
Logistiikka
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Dokumenttien hallinta

Toimialakokemus

Kauppa
Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Lemonsoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lemonsoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Lemonsoft - Muita referenssejä

Lemonsoft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia