logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tarpeena MyCashFlow-verkkokauppaan integroituva pilvi-ERP

ReferenssiPaperplast Oy on suomalainen pk-yritys, joka valmistaa omassa tuotannossa erilaisia hygieniapapereita terveydenhuoltoon, fysioterapiaan, sairaaloihin, majoitustoimintaan ja kylpylöihin. Yrityksen toimintaan kuuluvat myös hoiva- ja puhtaanapidon tuotteiden jälleenmyynti palvelukotisektorille sekä fysiotuotteiden maahantuonti. Oma verkkokauppa Paperplastilla on ollut vuodesta 2010 lähtien.

Paperplastilla oli ollut käytössään vanha ERP -järjestelmä vuodesta 2001 aina vuoteen 2017 saakka. Kun järjestelmää päätettiin lähteä päivittämään, asetettiin uudelle järjestelmällä selkeät tavoitteet. Ensinnäkin haluttiin nykyaikainen ERP, joka toimisi pilvipalveluna ja olisi integroitavissa MyCashFlow’n verkkokauppa-alustaan. Lisäksi haluttiin, että uusi ERP tarjoaisi helppokäyttöisen tuotannon ohjauksen, raaka-aine- ja tuotevarastoseurannan sekä kaikki nykyaikaiset maksuliikennetoiminnot.

Valintavaiheessa Paperplast tutki neljää eri vaihtoehtoa ja totesi, että Visma.net oli näistä vaihtoehdoista pisimmälle kehitetty pilvitoimintojensa suhteen. Lisäksi Vismalla oli tarpeeksi resursseja yrityksen tueksi koko järjestelmävaihdon ajaksi, kokonaisedulliset kustannukset sekä asiantuntevaa myyntiosaamista.

“Visman Timur Karakan on hoitanut asiakassuhdettamme todella hyvin ja voin todeta, että sopimus syntyi hänen ansiostaan”, mainitsee Henry Kouvonen, Paperplastin talousjohtaja ja jatkaa; “Vismalta sain myös kaikista kattavimman tietopaketin ja avun järjestelmän valintavaiheessa.”

VISMA.NET OTETTIIN KÄYTTÖÖN KEVÄÄLLÄ 2018
Käyttöönottovaihe koettiin kohtuullisen raskaaksi, koska Paperplastilla oli ainoastaan yksi henkilö tekemässä projektia ja samaan aikaan vaihdettiin myös verkkokauppaa ja tilitoimistoa. Kouvonen koki, että ERP-järjestelmän vaihtaminen koetteli hänen omaa osaamistaan ja aika tuntui usein olevan kortilla. Joihinkin kysymyksiin projektin aikana hän olisi kaivannut vastauksia nopeammin mutta antaa kiitosta tukihenkilöille kärsivällisyydestä.

Integrointi Visma.netin ja MyCashFlow-verkkokaupan välillä hoitui Visma.net partnerin Flashnoden toimesta. “Mielestäni Flashnoden toiminta oli erittäin ammattitaitoista”, Kouvonen kiittelee.

Visma.net on ollut Paperplastilla päivittäisessä käytössä nyt useamman kuukauden. ERPin avulla käsitellään myyntitilaukset ja -toimitukset, tehtaanmyymälän kassatoiminnot, varastotoiminnot, sekä ostolaskut. Käytössä ovat lisäksi Visma Payroll sekä Expense, joilla palkanmaksun ja matkalaskujen käsittely hoituu vaivattomasti.

“Tällä hetkellä suurin hyöty aiempaan järjestelmäämme verrattuna on se, että Visma.net pyörii pilvessä, kun taas aiempi järjestelmämme oli asennettu sisäiselle palvelimelle. Visma.netin käyttö on erittäin helppoa mistä päin maailmaa tahansa”, kertoo Kouvonen.

Suosittelisitko Vismaa ja Visma.net -ratkaisua?
“Suosittelen. Asiakaspalvelu varsinkin myynnin puolelta on ollut aivan loistavaa ja Vismalta voi odottaa laadukasta kehitystyötä jatkossakin. Tukipalveluiden osaaminen ja nopeus ovat myös tehneet vaikutuksen.Mielestäni Visma.net on huipputuote, joka on pk-yritysten saatavilla kohtuullisilla kustannuksilla.”

Suosittelija:

Suosittelisitko Vismaa ja Visma.net -ratkaisua? “Suosittelen. Asiakaspalvelu varsinkin myynnin puolelta on ollut aivan loistavaa ja Vismalta voi odottaa laadukasta kehitystyötä jatkossakin. Tukipalveluiden osaaminen ja nopeus ovat myös tehneet vaikutuksen. Mielestäni Visma.net on huipputuote, joka on pk-yritysten saatavilla kohtuullisilla kustannuksilla

Henry Kouvonen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Visma Software Oy

Tiedot

Tilaaja: Paperplast Oy
Ajankohta: 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Henry Kouvonen

Lisätietoja

Visma Software Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

mycashflow
Vismanet ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Visma Software Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Visma Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Visma Software - Muita referenssejä

Visma Software - Muita bloggauksia

Siirry Visma Software Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Liikennevirtojen analysointi tarjoaa huimia mahdollisuuksia liikennesuunnittelun ja kaupan alan kehittämiseksi.
Mikä on ohjelmistokehityksen hinta? Ohjelmistotalo julkaisi ohjelmistokehityspalveluiden hinnat kotisivuillaan
Duuers kehitti digitaalisen palvelun tarjousten tekemiseen ja koko tarjousprosessin läpivientiin

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia