Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tanssikoulu DCA muutti tanssitunnit etäopetukseksi

ReferenssiTanssikoulu DCA antaa taiteen perusopetusta tanssitaiteessa. Tanssikoulussa opetetaan tanssia lapsille, nuorille ja aikuisille aina aloittelijoista kilparyhmiin.

Koronavirus muutti toiminnan

Perjantaina 13.3.2020 alkoi Tanssikoulu DCA:ssa lähiopetustauko koronavirusepidemian takia. Lähiopetustauon tai epidemian kestosta ei ole tietoa, joten se on voimassa toistaiseksi.

Opetus- ja kulttuuriministeriö antoi lausunnon, jossa taiteen perusopetusta suositeltiin jatkettavaksi lähiopetusta korvaavilla vaihtoehtoisilla tavoillla. Tämä asetti Tanssikoulu DCA:n toiminnan uuteen tilanteeseen. Tanssitunnit oli järjestettävä etäopetuksena.

Tanssikoulu DCA:n rehtori Katja Putkosen mukaan tanssiopetuksen muuttaminen etäopetukseksi nopealla aikataululla oli iso haaste.

”Mietimme, miten saisimme alustan, jossa voimme lähettää tanssin opetusvideoita ja antaa tanssiopetusta etäyhteydellä.”

Etäopetukseen sopivia alustoja ja tukea

Tanssikoulu DCA oli yhteydessä Integraliin.

”Saimme pikaisesti ehdotuksen muun muassa Vimeon ja Zoomin käyttöön etäopetusalustoina.”

Integral hankki tanssikoululle Vimeo-tilin, jonka julkaisuasetukset asetettiin kuntoon. Tanssikoulun kanavalle tehtiin myös videointro. Integral toimitti Tanssikoulu DCA:lle video-ohjeet tilin käyttämisestä, kuten ohjeet videoiden lisäämiseen, jakamiseen ja live-lähetysten tekemiseen. Myös Zoomin käyttöön annettiin opastusta.

Ratkaisujen avulla koko Tanssikoulu DCA:n perusopetus, joka normaalisti tapahtuu vuorovaikutteisena kontaktiopetuksena, on toteutettu etäopetuksena.

”Pystymme jatkamaan taiteen perusopetuksen antamista etänä. Saamme jatkettua toimintaamme ja ainakin vielä työllistämään tanssinopettajia tässä vaativassa tilanteessa.”

Putkonen suosittelee Integralia etäopetuksen toteuttamiseen.

”Erityisesti siksi, että saimme ongelmaamme nopean ja toimivan ratkaisun sekä paljon tukea alustojen käyttöön. Saimme myös selkeät ohjeistusvideot.”

Lue lisää etätyöpalvelustamme.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Integral Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tanssikoulu DCA

Lisätietoja

Yritysprofiili Integral kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Integral kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Integral - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Integral - Muita referenssejä

Integral - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia