Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tana tehostaa liiketoimintaansa Salesforcella

ReferenssiTana on suomalainen ympäristöteknologiayritys, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaita tehostamaan omia mekaanisen jätteenkäsittelyn prosessejaan ja saamaan enemmän lisäarvoa jätteestä. Tanan pääkonttori sijaitsee Suomessa, mutta valtaosa sen valmistamista tuotteista menee vientiin. Asiakkaita Tanalla on 50 eri maassa globaalisti ja vuonna 2020 sen liikevaihto oli 26 miljoonaa euroa, missä näkyi koronan tuoma notkahdus yhtiön normaaliin kasvutahtiin. Kuluvalla tilikaudella yhtiö on jo yli 40 miljoonan euron tasossa.

 

Salesforce digitaaliseksi alustaratkaisuksi

Tana on jo muutaman vuoden ajan digitalisoinut liiketoimintaprosessejaan ja  vuoden 2020 lopulla oli aika käynnistää iso järjestelmäuudistus jälleenmyyjä- ja asiakasrajapinnassa. Keskeiseksi osaksi uudistusta valittiin alustaksi Salesforce, jolla on rakennettu Tanan digitaalisen markkinoinnin työkalut, globaalin myyntiputken hallinta sekä asiakaspalvelun toiminnot.

Toimittajaksi Salesforce-alustan käyttöönottoon Tana valitsi Ceili Oy:n:

”Kävimme läpi muutamia teknologiavaihtoehtoja ja päädyimme Salesforceen, sillä se arviomme mukaan parhaiten tarjoaa joustavan ja muokattavan ekosysteemin liiketoimintaamme. Ceili valittiin toteuttajaksi heidän kokemuksensa sekä liiketoiminnallisen näkemyksen pohjalta” kertoo Tanan markkinointijohtaja Mirja Yli-Erkkilä.


Mitä Tanan Salesforce käytännössä sisältää?

Projektissa on toteutettu Tanan asiakkuudenhallinnan kokonaisuus, joka kattaa digitaalisen markkinoinnin, CRM:n, asiakaspalveluratkaisun sekä integraatiot jälleenmyyjien portaaliin. Järjestelmällä voidaan hoitaa Tanan markkinointi ja liidien generointi, myynnin pipelinen sekä asiakkuuden hallinnan toimet aina asiakaspalveluun sekä tukipalveluihin saakka.  Integroimalla järjestelmä jälleenmyyjien portaaliin saadaan kokonaisvaltainen digitaalinen palvelualusta asiakkaiden houkuttelusta, myyntivaiheeseen ja asiakkuudenhoitoon saakka.

Mirja Yli-Erkkilä näkee käyttöönotetun Salesforce-järjestelmän olevan yksi tärkeä kulmakivi tulevaisuuden kasvussa ja asiakaskokemuksen kehittämisessä:

”Järjestelmällä on meille iso taloudellinen ja strateginen merkitys. Saamme merkittäviä taloudellisia hyötyjä työn tehostumisen ja automatisoitumisen ansiosta. Lisäksi pystymme paremmin palvelemaan asiakkaitamme, kun koko henkilöstömme pääsee näkemään asiakkuuden kokonaiskuvan Salesforcesta. Lisäksi yhtiön sisäinen toiminta on kehittynyt järjestelmän myötä sillä se tukee eri toimintojen tiivistä yhteistyötä”.

Suoraviivaista ja ketterää yhteistyötä

Projekti vietiin läpi suunnitellussa aikataulussa. Ceili vastasi Salesforcen Pardotin, Sales Cloudin sekä Service Cloudin käyttöönotosta ja konfiguroimisesta Tanan liiketoimintaprosessien mukaisesti.

”Yhteistyö Tanan kanssa oli suoraviivaista ja ketterää. Tällainen projekti onnistuu kun osapuolet yhdessä tekevät projektin määrittelyt ja käyvät iteratiivisesti tuloksia läpi koko projektin ajan. Projektin onnistumisesta iso kiitos kuuluu myös Tanan henkilöstölle, joka pystyi osallistumaan aktiivisesti kehittämiseen ja testaamiseen koko projektin ajan” kertoo Ceilin projektipäällikkö Sanna Kallio.

Mirja Yli-Erkkilä näkee asian samalla tavalla ”Tällaisen projektin alussa kaikki vaatimukset ja tarpeet eivät ole vielä kirkastuneita. Yhteistyöllä ja joustavuudella saimme kehitettyä vaativan kokonaisuuden valmiiksi ja oli todella hienoa, että projektin aikataulu ja budjetti pitivät. Nyt viimeistellään integraatiot ja järjestelmän hyödyt saadaan täysimääräisesti käyttöön”.

Lue koko case Ceilin nettisivuilta: https://ceili.fi/case-tana-tehostaa-liiketoimintaansa-salesforcella/

Suosittelija:

”Tällaisen projektin alussa kaikki vaatimukset ja tarpeet eivät ole vielä kirkastuneita. Yhteistyöllä ja joustavuudella saimme kehitettyä vaativan kokonaisuuden valmiiksi ja oli todella hienoa, että projektin aikataulu ja budjetti pitivät. Nyt viimeistellään integraatiot ja järjestelmän hyödyt saadaan täysimääräisesti käyttöön. Järjestelmällä on meille iso taloudellinen ja strateginen merkitys. Saamme merkittäviä taloudellisia hyötyjä työn tehostumisen ja automatisoitumisen ansiosta. Lisäksi pystymme paremmin palvelemaan asiakkaitamme, kun koko henkilöstömme pääsee näkemään asiakkuuden kokonaiskuvan Salesforcesta. Lisäksi yhtiön sisäinen toiminta on kehittynyt järjestelmän myötä sillä se tukee eri toimintojen tiivistä yhteistyötä”.

Mirja Yli-Erkkilä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ceili Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tana Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mirja Yli-Erkkilä

Lisätietoja

Yritysprofiili Ceili kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Raaka-aineet ja energia
Valmistava teollisuus

Teknologia

Salesforce

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

ceili
teollisuusyritys
Crm
crm käyttöönotto
sales cloud
salesforce
account engagement
pardot
tana
service cloud
jälleenmyyjäportaali

Siirry yrityksen profiiliin Ceili kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ceili - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Ceili - Muita referenssejä

Ceili - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia