Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tampereen steinerkoulu - Yksilönä yhteisössä

ReferenssiTampereen steinerkoulu on luokista 0–9 ja lukiosta koostuva yksityinen koulu Tampereen Muotialassa. Steinerkoulun pedagogiikka perustuu kokonaiskäsitykseen ihmisestä, hänen kasvustaan ja kehityksestään. Opetussuunnitelma rakentuu kasvun lainalaisuuksien tuntemiselle.

Tampereen steinerkoulu valitsi Mediasignalin kumppanikseen toteuttamaan verkkosivuston kokonaisuudistusta.


Verkkosivusto koulun tiedotuskanavana
Uusi sivusto on koululle tärkeä tiedotuskanava ja konseptivaiheessa pyrimmekin luomaan selkeät kokonaisuudet opetukselle, pedagogiikalle, palveluille sekä asiointiin.

Ulkoasun suunnittelussa tärkeää oli hyödyntää steinerkoulun erityispiirteitä ja tuoda tapa toimia esiin myös visuaalisessa muodossa.

Uudistuksen yhteydessä asiointilomakkeita sähköistettiin. Lomakkeille luotiin sivustolla oma osionsa, josta kaikki sähköiset lomakkeet löytyvät helposti.

Koulun toimintaan kiinteästi liittyvä osuuskunta Timjamin ylläpitämä 180-paikkainen luomuravintola sai myös sivustolla oman osionsa, jossa päivittäiset ruokalistat sekä oppilasravintolan muu tiedotus on mahdollista.


Aurora-salille oma sivusto ja logo
Steinerkoulun Aurora-sali on 320-paikkainen monikäyttösali, joka soveltuu esimerkiksi yritystilaisuuksille ja monenlaisille kulttuuritapahtumille. Salille toteutettiin oma sivustokokonaisuus osoitteeseen www.aurora-sali.fi.

Mediasignal suunnitteli Aurora-salille myös oman logon. Logo sai inspiraationsa Steinerkoulun julkisivusta, jonka muotoa hyödynnettiin logossa.

Suosittelija:

Yhteistyö Mediasignalin kanssa sujui mutkattomasti tarjouspyynnöstä sivuston julkaisuun. Toiveitamme kuunneltiin aidosti ja ne otettiin toteutuksessa hyvin huomioon. Sähköinen alusta projektin viestinvaihdossa mahdollisti asiantuntevan mutta rennon vuoropuhelun.

Emmi Rämö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Mediasignal Group logo

Tiedot

Tilaaja: Tampereen steinerkoulu

Lisätietoja

Yritysprofiili Mediasignal Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset
Koulutusala

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

verkkosivusto
konseptisuunnittelu
typo3

Siirry yrityksen profiiliin Mediasignal Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Mediasignal Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Mediasignal Group - Muita referenssejä

Mediasignal Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia