Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tampereen korkeakoulut yhdistyi ja yhdenmukaisti työajanseurannan

ReferenssiTampereen yliopiston, ammattikorkeakoulun ja teknillisen korkeakoulun yhdistyessä vuoden 2019 alussa syntyi uudelle organisaatiolle Tampereen korkeakoulut tarve uudistaa ja yhdenmukaistaa työajanseurantaa. Korkeakouluilla oli erilaiset työajanseurantajärjestelmät käytössä, ja yhdistämisen myötä haluttiin valita yksi, kaikille sopiva järjestelmä, kuten Promid. Samalla haluttiin uudistaa leimauskäytäntöjä ja ottaa käyttöön mobiilileimaus aikaisemman tekstiviestin tilalle. Promidin leimauskorjaus mahdollistaa leimausten korjaamisen leimaajien itsensä toimesta, mikä vähentää pääkäyttäjien työmäärää. Tämä helpottaa järjestelmän hallintaa ja tekee työajanseurannasta entistä sujuvampaa.

Ratkaisu

Promid-työajanseurantajärjestelmä ja noin 50 työaikapäätettä toimitettiin Tampereen korkeakoulun kolmelle kampukselle. Järjestelmäkokonaisuuteen kuului mobiilileimaus ja leimauskorjaus. Projektissa toteutettiin myös HAKA-kirjautuminen sekä integraatio korkeakoulun palveluväylään, jotta käyttäjien hallinta olisi mahdollisimman helppoa. Näin helpotettiin kaikkien leimaajien kirjautumista järjestelmään ja käyttäjät voivat nyt leimata päätteillä yli kampusrajojen. Työn tekeminen on entistä joustavampaa ja käyttäjät voidaan helposti lisätä ja poistaa järjestelmästä.

Promid-työajanseuranta ratkaisi Tampereen korkeakoulujen tarpeen uudistaa ja yhdenmukaistaa työajanseuranta. Järjestelmään sisältyi mobiilileimaus ja leimauskorjaus, sekä integraatiot ja Haka-kirjautuminen. Uudistuksen myötä työajan seuranta ja hallinta helpottuivat merkittävästi kaikille käyttäjille.

Pinterest
Referenssin infoboxi
DevNet Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tampereen korkeakoulut

Lisätietoja

Yritysprofiili DevNet kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Koulutusala

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Promid
mobiili työajanseuranta
työajanseurantajärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin DevNet kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

DevNet - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

DevNet - Muita referenssejä

DevNet - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia