Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tammisaaren Energialle sähkön asiakastiedon hallinnan ja laskutuksen inWorks Power -järjestelmä

ReferenssiTammisaaren Energia on ottanut käyttöön sähkön asiakastiedon hallinnan ja laskutuksen inWorks Power -järjestelmän. Nykypäivän energiamarkkinoille kehitetty ja liiketoiminnan prosesseihin perustuva järjestelmä mahdollistaa aiempaa tehokkaamman asiakaspalvelun. Järjestelmähankkeessa on varauduttu energia-alan kehitykseen, esimerkiksi Datahubiin ja sen myötä tuleviin vaatimuksiin. Tammisaaren Energialla kaukolämpöasiakkaiden palvelu ja laskutus on jo pidempään hallinnoitu inWorksilla. Sähkön tuotealueen käyttöönoton ansiosta yhtiö pystyy yhden järjestelmän kautta keskitetysti palvelemaan asiakkaitaan.

Tietovarasto- ja raportointiratkaisulla uusia mahdollisuuksia liiketoimintaan
Liiketoiminnan johtamiseen ja analysointiin haettiin myös lisää tehokkuutta ottamalla käyttöön kaukolämmön, sähkön myynnin ja siirron sekä asiakastiedon tietovarasto– ja raportointiratkaisu. Toteutus pohjautuu inPulsen tuotteistamaan tietovarastorakenteeseen energiayhtiöille.

"Yhteistyömme aikana inPulse Works on osoittautunut oikeaksi kumppanivalinnaksi meille. inWorks Power -järjestelmän tuotekehityksen aikana yhteistyö on ollut innovatiivista ja tiivistä. Näkemyksemme ja tarpeemme energialiiketoiminnasta ovat siirtyneet osaksi tietojärjestelmän ominaisuuksia. inWorksin käyttöönoton myötä olemme nyt paremmin valmistautuneita energia-alan tuleviin muutoksiin. Esimerkiksi sähkömarkkinoiden luottamuksellisuusvaatimukset huomioiva tietovarasto- ja raportointiratkaisu tuo merkittävää lisäarvoa meille liiketoiminnan johtamiseen ja analysointiin. Ratkaisua on helppo laajentaa kattamaan myös tulevaisuudessa ilmenevät raportointitarpeemme", summaa Tammisaaren Energian toimitusjohtaja Frank Hoverfelt.

Tammisaaren Energia halusi parantaa myös asiakaskokemuksen monipuolisuutta ja kehittää asiakasviestintää. Uudessa Online-palvelussa yhtiön asiakas voi solmia uuden sähkösopimuksen, tarkastella omia yhteys- ja sopimustietojaan, tehdä muuttoilmoituksen sekä seurata energiankulutusta ja laskujaan. Keskeytystiedotuspalvelun avulla asiakkaat saavat tietoa kaukolämmön ja sähkön jakelun keskeytyksistä yhtiön verkkoalueella.

"Tammisaaren Energia on meille merkittävä kumppani. Meitä on alusta lähtien yhdistänyt samanlaiset näkemykset sähkön asiakashallinnan kehityksen suuntaviivoista ja inWorks Power -toteutuksessa olemme loistavasti sparranneet toisiamme", kiittelee inPulse Worksin toimitusjohtaja Juha Rokkanen.


Tammisaaren Energia Oy on paikallinen energiayhtiö Läntisellä Uudellamaalla. Yhtiön tavoitteena on olla yksi maan nykyaikaisimmista energiayhtiöistä ja luoda alueelle kilpailuetuja, joita ei ole muualla tarjolla. Tammisaaren Energian liikevaihto vuonna 2016 oli 18 miljoonaa euroa.
www.tammisaarenenergia.fi

Pinterest
Referenssin infoboxi
inPulse Works Oy

Tiedot

Tilaaja: Tammisaaren Energia Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Vesa Hänninen, puh. 040 503 1369

Lisätietoja

Yritysprofiili inPulse Works kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin inPulse Works kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

inPulse Works - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

inPulse Works - Muita referenssejä

inPulse Works - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Retkeilykesä on kuumimmillaan – Parhaat ilmaiset retkeilysovellukset Androidille ja iOSille
Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko
Hienoimmat nettisivut

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia