Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tammi uudisti Pihasiistiksi.fi -verkkokaupan

ReferenssiPihasiistiksi on Etelä-Suomessa toimiva viherrakentamisen asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaat viherrakentamisen kokonaisurat niin kuluttaja-asiakkaille, taloyhtiöille kuin kunnille ja kaupungeille. Lahtelainen Pihasiistiksi Oy yritys on osa Helokivi Groupia.

Pihasiistiksi valitsi Oakhill Groupin toteuttamaan yritysilmeen sekä verkkopalvelun uudistamisen. Projektissa Oakhill vastasi yritysilmeen uudistuksesta, käyttöliittymäsuunnittelusta sekä verkkopalvelun sisällöntuotannosta. Tammi Digital vastasi sivuston teknisestä toteutuksesta.

Toimiva ja asiakasystävällinen verkkopalvelu

Tavoitteena oli toteuttaa uusi verkkopalvelu, jolla kerrotaan selkeästi palveluista eri kohderyhmille. Verkkokaupan uudistuksessa oli tärkeää luoda käyttöliittymä, jonka avulla verkkokauppiaan olisi helppo itsenäisesti päivittää tuotteita, hintoja, tilaustietoja ja toimitusasetuksia.

Teknisessä toteutuksessa käytetyt WordPress-julkaisualusta ja Woocommerce-verkkokauppa mahdollistavat nykyaikaisen ja toimivan verkkopalvelun, jota on helppo kehittää liiketoiminnan muuttuessa ja kasvaessa. Lisäksi sivuston rakentamisessa on kiinnitetty erityistä huomiota optimointiin ja verkkokaupan suorituskyvyn mittarointiin.

Sisältösivujen toteutuksessa on hyödynnetty Tammi-lohkoja, jotka toimivat saumattomasti WordPressin omien natiivilohkojen kanssa. Räätälöity lohkoeditori varmistaa helpon ja selkeän sisällön ylläpidon.

Helppokäyttöinen verkkokauppa myös mobiilissa

Mobiilinäkymässä on hyödynnetty Tammi Mobiilia, jonka avulla mobiilikäytöstä on saatu erittäin käyttäjäystävällinen. Verkkokaupan asiakkaan on helppo navigoida, tehdä ostoksia ja tutustua tarkemmin palveluihin myös mobiilissa.

Tammi Mobiilin avulla saadaan mobiilinäkymään selkeät pikalinkit tärkeimpiin verkkokaupan toimintoihin: ostoskoriin, omiin tietoihin ja yrityksen yhteystietoihin.

Pihasiistiksi myy muun muassa suursäkkituotteina multaa, kuorikatetta, sepeliä ja hiekoitushiekkaa. Tuotesivuilla on laskurit, joiden avulla asiakkaan on helppo tarkistaa tarvitsemansa materiaalin määrä. Tuotesivuille on myös helppoa nostaa tuotteeseen liittyviä artikkeleita sekä nostaa muita ajankohtaisia tai asiakasta mahdollisesti kiinnostavia tuotteita.

Suursäkit toimitetaan asiakkaalle sovittuun osoitteeseen. Verkkokauppaan on luotu toiminto, joka laskee toimituskulut asiakkaan postinumeron avulla. Asiakas pääsee tarkistamaan kuljetuksen hinnan ennen tilausta.

Sivusto on rakennettu tulevaisuuteen peilaten ja tekniset valinnat mahdollistavat myös sivuston jatkokehityksen. Yhteistyö Tammen kanssa jatkuu Tammi Ylläpito -palvelun puitteissa.

Lue tarkemmin Tammen sivuilla ja tutustu myös visuaaliseen toteutukseen.

Suosittelija:

Uuden verkkosivuston kohderyhmäajattelu on toimiva. Palvelumme ovat nyt kattavasti esillä ja verkkokaupassa asiakkaiden on helppo tutustua valikoimaamme. Verkkokaupan uudistuksen myötä etenkin toimituksiin liittyvä hinnoittelu selkeytyi. Tuotetietoja on helppo ylläpitää ja uusien tuotteiden lisääminen omiin kategorioihinsa onnistuu helposti. Olen todella tyytyväinen yhteistyöhön sekä Tammi Digitalin että Oakhillin kanssa. Liiketoimintamme tavoitteet on ymmärretty ja on osattu ehdottaa toimenpiteitä, joilla tavoitteet voidaan saavuttaa. Yhteistyö on ollut helppoa ja toiveisiimme reagoidaan nopeasti.

Joni Puoliväli, toimitusjohtaja, Pihasiistiksi Suomi Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tammi Digital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Pihasiistiksi Suomi Oy, viherrakentaminen
Ajankohta: 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Manu Mesimäki, manu.mesimaki@tammidigital.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Tammi Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Sisällönhallinta
Tietoturva
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kauppa

Teknologia

WordPress
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

WordPress
verkkokauppa
mobiilikäyttö
digimarkkinointi
Verkkokaupan markkinointi
Analytiikka
tammi mobiili
tammi-lohkot
lohkoeditori
helppo mobiilikäyttö
asiakasystävällinen verkkokauppa
verkkokaupan analytiikka

Siirry yrityksen profiiliin Tammi Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tammi Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tammi Digital - Muita referenssejä

Tammi Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia