Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tammi Digitalin ylläpitopalvelu helpottaa verkkosivujen hallintaa

Referenssi

Case: KOKO Lahti Oy ja Lahti Events

Ylläpitopalvelu helpottaa verkkosivujen hallintaa

Verkkosivujen ylläpito on tärkeä osa sivujen tai verkkopalvelun elinkaarta. Päivitykset ja tietoturva ovat päivittäin ylläpidettäviä asioita aktiivisen sisällöntuotannon lisäksi. Hyvin ylläpidetyt verkkosivut suorittavat parhaiten niille määrättyä tehtävää eli näkyvyyttä digitaalisessa maailmassa. Yksi ylläpitoasiakkaistamme on Lahden Kaupungin tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy ja tytäryhtiö Lahti Events.

– Yhteistyö Tammi Digitalin kanssa on helpottanut merkittävästi verkkosivujen ylläpitoa ja niiden kehittämistä. Sujuvat työkalut, toimivat prosessit, oma yhteyshenkilö ja nopea vasteaika ovat asiakkaan näkökulmasta ne tärkeimmät asiat. Nämä toteutuvat TammiDigitalin kanssa, kertoo KOKO Lahti Oy:n markkinointisuunnittelija Maria Ansas.

Lahti Eventsin järjestämiin tapahtumiin kuuluu myös lahtelaisten talviurheilutapahtumien kiistaton kuningas, Salpausselän kisat. Kisojen verkkosivu uusittiin kesällä 2019 ja toteutuksesta vastasi Tammi Digital. Sivuilla toteutettiin ulkoasun facelift ja sisällön siirto vanhasta Drupal -julkaisujärjestelmästä uuteen WordPress -julkaisujärjestelmään, jolla lisätään joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä Salpausselän kisojen kiireiselle toteuttajatiimille.

– Odotan mielenkiinnolla yhteistyötä, kun tulevaisuudessa lähdemme kehittämään sivustoa. On kiinnostavaa nähdä mitä uusia ideoita syntyy ja mitä teknisiä ratkaisuja voimme lähteä toteuttamaan, jotta verkkosivumme palvelisi kohderyhmää vieläkin paremmin, mutta myös markkinointi ja myynti hyötyisi entistä tehokkaammin sivustolta kerättävästä datasta, jatkaa Ansas.

Kustannussäästöjä ja helppokäyttöisyyttä

Ylläpidolla tarkoitetaan sivuston huoltoa ja toimintakunnosta vastaamista. Tammi Digitalin ylläpito käsittää eri laajuisia paketteja erilaisille sivustoille riippuen vaatimustasosta. Lähtökohtaisesti ylläpidettävillä sivuilla on aina viimeisimmät päivitykset julkaisujärjestelmän ytimeen, lisäosiin sekä tietoturvaan sekä vasteaika, jossa vikoihin ja virheisiin reagoidaan. Sujuvasti hoidettu ylläpito ei aiheuta sivuille käyttökatkoja tai virhetilanteita, jotka estävät sivun käytön. Lisäksi Tammi Digital raportoi kuukausittain tehdyistä ylläpitotoimista sekä antaa vinkkejä ja parannusehdotuksia esimerkiksi sisällön hakukonenäkyvyyden parantamiseen. Mikäli sivustolla on enemmän ylläpitoa vaativia ominaisuuksia kuten järjestelmiä, Tammi Digitalilta voidaan varata resursseja näiden ylläpitämiseen.

– Ylläpidon hyödyt näkyvät resurssien käytössä. Sivuston ylläpito on vaivatonta, saamme siitä säännöllisesti selkeät raportit ja pääsemme itse tekemään sisältöön liittyvät yksinkertaiset muokkaukset uuden julkaisujärjestelmän ansiosta. Tämä tuo suoraa kustannussäästöä, kertoo Ansas.

Tutustu Tammi Digitalin ylläpitosopimuksiin tarkemmin täällä.

Suosittelija:

Yhteistyö Tammi Digitalin kanssa on helpottanut merkittävästi verkkosivujen ylläpitoa ja niiden kehittämistä. Sujuvat työkalut, toimivat prosessit, oma yhteyshenkilö ja nopea vasteaika ovat asiakkaan näkökulmasta ne tärkeimmät asiat. Nämä toteutuvat Tammi Digitalin kanssa.

Maria Ansas, KOKO Lahti Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tammi Digital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: KOKO Lahti Oy ja Lahti Events
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Manu Mesimäki, Tammi Digital Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Tammi Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Sisällönhallinta
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Julkishallinto
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

verkkosivusto
Ylläpitosopimus
Huoltosopimus

Siirry yrityksen profiiliin Tammi Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tammi Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tammi Digital - Muita referenssejä

Tammi Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia