logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

TammerTukku - B2B -Verkkokauppa

ReferenssiLähtökohdat ja tarpeet
Lyhyen taustatiedon perusteella saa jo jonkun näköisen kuvan projektin laajuudesta ja vaatimuksista. Whitestone pääsi tuottamaan puhtaan B to B verkkokaupan Tammer-Tukulle. Kaupan tuotteiden määrän ja niiden liikkuvuuden perusteella, toteutus oli laajin koko Whitestonen historiassa. Kauppa oli kaikilta osin niin suuri, että pelkkä määrittelyvaihe vei paljon aikaa. Mitä isompi toteutus on, sitä enemmän suunnitteluun tulee varata aikaa, jotta mahdolliset virheet voidaan minimoida itse työvaiheessa.

Lyhyesti mitä tehtiin
Whitestone tuotti tukkuliikkeen verkkokaupan, joka integroitiin toiminnanohjausjärjestelmään. Koko projekti pohjautui wManage sovellusalustalle. Toteutus sisälsi niin teknisen, kuin ulkoasullisen puolen. Kommunikaatio asiakkaan kanssa oli projektissa ensiarvoisen tärkeää. Mitä suurempi projekti on kyseessä, sitä enemmän on pieniä yksityiskohtia.

Tarkemmin toteutuksesta
Tammer-Tukun projektissa asiakas tarvitsi paljon erilaisia työkaluja sivustolle, jotka vaativat poikkeuksellisen määrän erilaisia teknisiä ratkaisuja. Whitestonen ohjelmistosuunnittelijat toteuttivat erittäin älykkään tilausjärjestelmän. Yhteydenpito asiakkaan kanssa oli tiivistä, jotta saatiin tehtyä juuri sopivia ratkaisuja. Kauppaan tehtiin muun muassa monimyymäläjärjestelmä, jonka avulla ostajaportaalle mahdollistettiin monen eri myymälän tilausten hallinnointi yhdeltä tililtä. Verkkokauppaan toteutettiin myös älykäs varausmuisti, joka säilyttää ostoskorin tuotteet, vaikka niitä ei ostetakaan välittömästi ja laskee näille tuotteille erillistä saldoa. Näin isolle toimijalle kuin Tammer-Tukku, oli ensiarvoisen tärkeää saada toimiva järjestelmä, joka palvelee käyttäjiä parhaalle mahdollisella tavalla. Kaupassa tuli huomioida kaikki käyttäjien mahdolliset tarpeet ja kaiken lisäksi saada siitä helppokäyttöinen.

Mitä ekstraa tehtiin
Kuten muissakin projektissa, asiakkaan kansainvälinen liiketoiminta vaati kieliversioita. Poikkeavan siitä teki se, että suomen lisäksi kieliä oli melko normaalin kolmen sijaan peräti 16. Tilaushistoriasta tehtiin myös poikkeuksellisen laaja. Historiasta käyttäjän on mahdollista katsoa määrien ja tuotekoodien lisäksi tuotekohtaiset viivakoodit, tuotetiedot, tuotenumerot ja kuvat. Kaikki tämä huomioon ottaen tuotemäärät jokainen ymmärtää kuinka laaja toteutus oli kyseessä. Verkkokauppaan tehtiin mainittujen lisäksi niin paljon erilaisia ratkaisuja, että harva jaksaisi kaikkea edes lukea. Mikäli kiinnostuit erilaisista mahdollisuuksista, Whitestonen myyjät kertovat mielellään lisää.

Suosittelija:

Erika Haarla

Pinterest
Referenssin infoboxi
Whitestone

Tiedot

Tilaaja: TammerTukku
Ajankohta: 2012 - 2013
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Aleksi Kanerva

Lisätietoja

Whitestone:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Whitestone kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Whitestone - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Whitestone - Muita referenssejä

Whitestone - Muita bloggauksia

Siirry Whitestone kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia