Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Talousvahvistus lopetti ylityöt robotin avulla

ReferenssiTalousvahvistuksella on satoja tilintarkastusasiakkaita, joiden kirjanpito on jopa kymmenessä eri järjestelmässä. Tiedon keruu järjestelmistä on työlästä eikä niin mielekästä. Tilinpäätösten aikaan työtä riittää perinteiseen tapaan ihmisvoimin ylitöiksi asti.

Talousvahvistuksen toimitusjohtaja Jussi Pohjaranta: "Automatisoimme työvaiheen keväällä 2020. Nyt tilinpäätöstiedot kerää Robo. Se on tiedonkeruussa ylivertainen. Robotti saa pirusti aikaiseksi eikä se tee virheitä. Robo säästää työaikaamme 1 500 tuntia vuodessa. Työn sisältö on mielekkäämpää, kun Robo tekee tylsemmät työvaiheet, jotka eivät kysy ammattitaitoa. Robotin hinnalla ei saisi palkattua ihmistä samaan työhön."

"Robotti vapauttaa aikaa ydintyöhömme: tilintarkastukseen. Asiakkaan ei tarvitse maksaa dokumenttien haalimisesta. Työntekijämme saavat työnsä tehdyksi normaalilla työajalla, eikä ylitöitä tarvitse tehdä. Henkilöstö ei vaihdu, kun työ on mielekästä. Robotin ansiosta selviämme töistämme normaalin työpäivän puitteissa ja henkilöstö voi paremmin, kun omiin harrastuksiin ja perhe-elämään jää aikaa."

Suosittelija:

Jussi Pohjaranta, +358445823025, jussi.pohjaranta@talousvahvistus.fi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Rajobit Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Talousvahvistus Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Rajobit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Omat tagit

ohjelmistorobotiikka
rpa
digitaalinen kollega

Siirry yrityksen profiiliin Rajobit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rajobit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rajobit - Muita referenssejä

Rajobit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia