Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Talousjohtajan vuodet Monitorin parissa – ja onnistunut G5-päivitys

Referenssi

Talousjohtajan vuodet Monitorin parissa – ja onnistunut G5-päivitys

Gunilla Borg toimi Skandia Elevatorin talousjohtajana 18 vuotta. Hän oli mukana MONITOR G4:n valinnassa ja ohjelmiston käyttöönotossa yli 15 vuotta sitten. Hän on työskennellyt tiiviisti Skandian liiketoiminnan kehittämisessä, sekä päävastuunaan MONITOR:in käyttö yrityksen sisällä.

Gunilla sai ensikosketuksen Monitoriin vuonna 2006, 15 vuotta sitten. Skandia oli juuri aloittanut alustavan kartoituksen päättääkseen, mitä he haluavat uudelta ERP-järjestelmältä. Skandia laati konsulttien avulla laajat vaatimukset.

"Tämä oli todella laaja ja perusteellinen kartoitus, enkä usko, että jätimme mitään kiveä kääntämättä", hän selvittää.

”Sitten aloimme käymään messuilla, ja näin pääsimme ensikosketuksiin Monitorin kanssa. Lopulta kilpailuun jäi neljä eri ERP-toimittajaa, mutta lopulta valitsimme MONITORin useista eri syistä. Järjestelmä vastasi vaatimuksiamme – ei ehkä sataprosenttisesti, mutta niin lähellä kuin oli mahdollista. Ilman, että joutui käyttämään paljon enemmän rahaa. Ja mitä meiltä puuttui, pystyimme helposti lisäämään MONITOR-mukautuksilla, joten itse asiassa se oli melko helppo valinta."

Mitkä ovat MONITOR ERP-järjestelmän tärkeimmät vahvuudet?

”Tuotantopuoli, eli valmistus ja tuotannon suunnittelu, on epäilemättä MONITORin suurin vahvuus. Järjestelmä on tuotannonpuolella todella vahva, mutta myös joustava. Kaikki eivät halua työskennellä samalla tavalla, mutta useimpia asioita pystyy hienosäätää järjestelmäasetuksissa. G5 tarjoaa keskinäisen liiketoimintatiedon avainprosessien läpi ja tarvitsemasi toiminnot. Se on todellakin kattava järjestelmä."

Mikä on parasta G5:ssä, erityisesti talouspuolella?

”Pidän todella paljon mahdollisuudesta porautua. Toimenpiteestä toiseen on todella helppo siirtyä ja näin katseleminen on tehty yksinkertaiseksi ja tietoihin syventyminen porautumisen avulla on helppoa. On helppo löytää, mitä tapahtui yhdessä paikassaa, ja nähdä, miksi jotain tehtiin tietyllä tavalla. Sinun ei tarvitse avata uusia menettelyjä jatkuvasti. G5 todella helpottaa talousosaston elämää. Se on kaiken kaikkiaan paljon käyttäjäystävällisempi mutta silti samanlainen kaikissa menettelyissä kuin G4. Kun vaihdat ERP-järjestelmää, tuntuu usein siltä, ​​että vanha oli parempi; mutta minun ei tarvinnut työskennellä G5:n kanssa kauan kuin jo tiesin, että se oli suuri parannus. Sen tarjoamaa joustavuutta arvostetaan suuresti."

Apua heti tarvittaessa

MONITOR:n päävastuullisena, Gunilla on ollut vuosien varrella paljon yhteydessä Monitorin asiakastukeen.

”He ovat olleet loistavia vuosien varrella, taitavia ja asiantuntevia. Ja tuskin minua on koskaan siiretty kenenkään muun luokse, koska olen saanut tarvitsemani avun heti."

Lue lisää: https://www.monitorerp.com/fi/news/news/talousjohtajan-vuodet-monitorin-parissa-ja-onnistunut-g5-paeivitys/

Suosittelija:

”Tuotantopuoli, eli valmistus ja tuotannon suunnittelu, on epäilemättä MONITORin suurin vahvuus. Järjestelmä on tuotannonpuolella todella vahva, mutta myös joustava. Kaikki eivät halua työskennellä samalla tavalla, mutta useimpia asioita pystyy hienosäätää järjestelmäasetuksissa. G5 tarjoaa keskinäisen liiketoimintatiedon avainprosessien läpi ja tarvitsemasi toiminnot. Se on todellakin kattava järjestelmä." "G5 todella helpottaa talousosaston elämää. Se on kaiken kaikkiaan paljon käyttäjäystävällisempi mutta silti samanlainen kaikissa menettelyissä kuin G4"

Gunilla Borg

Pinterest
Referenssin infoboxi
Monitor ERP System Finland AB logo

Tiedot

Tilaaja: Skandia Elevator
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Gunilla Borg

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Konesalipalvelut
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Monitor ERP
Digitaalinen taloushallinto

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia