Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Talentia - ammattijärjestön verkkopalvelun uudistus

Referenssi

Raikas ilme tukee jäsenviestintää

Talentia on yli 26 000 korkeasti koulutetun sosiaalialan ammattilaisen ammattijärjestö.

Verkkosivuston uudistus käynnistyi jäseniltä kerätyn palautteen pohjalta. Sivustolta toivottiin helpommin hahmotettavaa rakennetta ja pirteämpää ulkoasua. Valun suunnittelema uusi ilme on kepeä, innostava ja lämmin. Se hyödyntää kontrasteja, kuvituksia ja Talentian brändivärejä pelaten saumattomasti yhteen teknisten ratkaisujen kanssa.

“Uudistettu rakenne ja selkeä visuaalinen ilme tekevät sivuista helpommin lähestyttävät. Tiedon löydettävyyttä tukee myös helppokäyttöinen haku, Valu Search.” Ilkka Salmela, viestinnän asiantuntija, Talentia

Jäsenten palvelut joustavasti esiin

Kävijä tulee Talentian sivustolle aina etsimään tiettyä tietoa tai palvelua. Projektin alussa käytiin yhteisessä työpajassa läpi tärkeimpien kohderyhmien sisältöpolkuja ja hahmoteltiin niitä tukeva sisältörakenne.

Ammattijärjestön verkkosivuston tärkeä tehtävä on tukea uusien jäsenien hankintaa ja jäsenpitoa. Erottuvat visuaaliset elementit ohjaavat nyt etusivulta jäsenpalveluiden äärelle. WordPressin Gutenberg-lohkoeditoriin siirtyminen toi sivuston päivittäjille vapautta, kertoo Talentian viestinnän asiantuntija Ilkka Salmela:

“Nyt meillä on joustavammat mahdollisuudet tuoda jäsenyysteemaa ja Talentiaan liittymistä esille. Etusivun lohkot elävät ja ovat vapaasti sijoitettavissa. Sivujen kehitys ei pääty tähän, vaan jatkuu.”

Lisäksi projektissa toteutettiin integraatio jäsenrekisteriin, jonka tavoitteena oli luoda saumaton käyttäjäkokemus jäsenille. Kirjautumisintegraation avulla jäsenet voivat kirjautua verkkopalveluun helposti omilla pankkitunnuksillaan, joka näin mahdollistaa turvallisen kirjautumisen ilman erillisten tunnusten luomista ja niiden muistamista.

Multisite-ratkaisulla tehoa jäsenyhdistysten viestintään

Projektiin kuului myös Talentian 20 alueyhdistyksen ja 11 valtakunnallisesti toimivan ammatillisen yhdistyksen sekä opiskelijayhdistyksen sivujen uudistaminen. Erillisten, mutta samassa järjestelmässä toimivien sivustojen toteuttaminen tällaisena kokonaisuutena tuo kustannussäästöjä ja tukee yhdistysten viestintätyötä.

Automaattinen sisältöintegraatio nostaa jäsenyhdistysten sivustoille ajankohtaisia uutisia Talentia.fi:stä. Jäsenyhdistysten tapahtumien tiedot taas näkyvät valtakunnallisen sivuston kalenterissa.

“Yhdistykset saivat käyttöönsä samoja ominaisuuksia kuin Talentia.fi-pääsivustolla. He voivat rakentaa omaa sivustoaan vapaasti, mutta siten, että ilme on linjassa graafisen ohjeistuksemme kanssa. Yhdessä Valun kanssa järjestimme myös onnistuneita koulutuksia lohkoeditorin käyttöön ja sivustojen ylläpitoon”, Salmela kertoo.

Talentia-lehti, järjestön keskeinen viestinnän ja vaikuttamisen kanava, oli aiemmin kokonaan erillinen verkkosivusto. Nyt sekin tuotiin saman julkaisujärjestelmän alle Multisite-ratkaisuna.

Suosittelija:

Valun tekniseen osaamiseen saattoi luottaa. Kehitystoiveita kuunneltiin herkällä korvalla. Saavutettavuuden, kustannusten ja teknisen toteutuksen näkökulmasta oli kätevää, että myös visuaalinen suunnittelu tuli saman talon sisältä. Yhteistyö sujui hyvin, yhteydenpito oli vilkasta ja vaaditut asiat toteutettiin aikataulussa.

Ilkka Salmela

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valu Digital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Talentia
Ajankohta: 2022 - 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Henri Pylväs (henri.pylvas@valu.fi)

Lisätietoja

Yritysprofiili Valu Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Valu Search
verkkopalvelu
Sivustohaku
Graafinen suunnittelu ja tuotanto
WordPress

Siirry yrityksen profiiliin Valu Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valu Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Valu Digital - Muita referenssejä

Valu Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia