Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Taksi tekstiviestitilausjärjestelmä

ReferenssiToteutimme Helsingin Taksi-Data Oy:lle (HTD) taksien tekstiviestitilausjärjestelmä, joka on ollut käytössä jo vuodesta 2001. Palvelun lisäarvo käyttäjälle on ilmeinen: kun taksi on kuitannut, käyttäjälle kerrotaan viipymättä tieto taksin kuittaamisesta ja vahvistetaan tilaus tilausnumerolla. Näin tilaaja tietää, että taksi on varmasti tulossa. Mikäli alueella on ruuhkaa, myös siitä tiedotetaan tilaajalle tekstiviestillä. Järjestelmän kautta kulkee yli 500 000 tilausta vuosittain.

Taksin tilaus mobiilipaikannuksella

Uudempana palveluna HTD:llä on käytössä toteuttamamme TaksiMobi, joka on mobiilipaikantamiseen perustuva älypuhelinsovellus. Sovellus paikantaa käyttäjän sijainnin ja muodostaa tästä automaattisesti osoitteen ja tilaustekstiviestin.Tilauksen voi lähettää napin painalluksella tekstiviestin muodossa tai halutessaan soittamalla, tämäkin tapahtuu vain yhdellä napin painalluksella. Sovellus on saatavilla kaikille älypuhelinalustoille ja sen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista kuten AppStoresta.

Palvelukanavana responsiivinen verkkopalvelu

Toteutimme Taksi Helsinki Oy:n verkkosivut täysin responsiivisella web-tekniikalla Drupal-sisällönhallintaohjelman päälle. Projektissa pyrittiin erityisesti ottamaan huomioon se, että sivustoa käytetään paljon tien päältä, jolloin datayhteys ei aina ole se nopein. Tässä onnistuttiin, sivusto latautuu nopeasti myös mobiililaitteilla.

Sivuston graafisessa suunnittelussa on otettu huomioon eri päätelaitteiden mahdollisuudet ja rajoitteet. Käyttäjä voi avata sivun millä tahansa päätelaitteella ja silti kaikki tarpeellinen sisältö löytyy helposti.

Ratkaisumme auttavat asiakasta:

  • Palvelemaan asiakkaitaan kolmella kielellä 24/7, sillä nyt niin kuittikopiopyynnöt kuin TaksiHelsinki-kortin tilauksetkin onnistuvat vuorokauden ympäri, mistä tahansa.
  • Sivusto yhdistää neljä eri sivustoa yhteen, tarjoten omansa niin taksin henkilö- ja yritysasiakkaille, taksiautoilijoille, taksilaitehuollolle, kuin taksiopistolle.
  • Useampi toimistossa vielä paperilla toiminut lomaketta on siirretty verkkosivuille, helpottaen niin asiakkaan kuin käsittelin päivää. Samalla kaikki lomakkeet myös tallentuvat turvaa.
  • Taksikuskeja palvelee nyt oma Extranet. Extranet sisältää niin ajovuorotietoja, kuin ajankohtaista tietoa kuskeille ja ammatinharjoittajille.
  • Taksi opiston koko ilmoittautumisjärjestelmä siirtyi sähköiseksi ja mahdollistaen opiston työntekijöiden keskittymisen laadukkaiden kurssien järjestämiseen ja uusien alasta kiinnostuneiden löytämiseen toimistorutiinien sijaan.

Pinterest
Referenssin infoboxi
City Dev Labs

Tiedot

Ajankohta: 2001 - 2002

Lisätietoja

Yritysprofiili City Dev Labs kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä
Myynti
Logistiikka

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Mobiilikehitys
Graafinen suunnittelu
Käyttäjähallinta
Verkkokaupparatkaisut
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Open source
Linux

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin City Dev Labs kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

City Dev Labs - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

City Dev Labs - Muita referenssejä

City Dev Labs - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Onko Pipedrive paras CRM? Zimple tarjoaa asiakkuudenhallinnan konsultointia kasvavalla alustalla
Ohjelmistotalo ja juustoyritys yhteistyöhön - Koronavirus kannustaa innovaatioihin yli toimialarajojen
Parhaat mobiilisovellukset kotona kuntoiluun

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia