Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taivaallinen tapettien verkkokauppa

Referenssi

Kokonaisvaltaiset verkkosivut Louhokselta

Suunnittelimme ja toteutimme Tapettitaivaalle verkkosivut sekä verkkokaupan, jossa on vaivatonta mallailla tuhansien tapettien joukosta juuri itselle sopivaa tapettia ilman erillistä ohjelmaa.

Tapettitaivas Oy on nimensä mukaisesti sisustusalan ammattilaisille ja tavallisille, kodin somistuksesta kiinnostuneille kuluttajille kuin paratiisi. Tuhansien tapettien valikoimia selatessa ainoa ongelma on se, minkä toinen toistaan kauniimmista tapeteista valitsee.

Valintaa helpottaakseen on Louhoksen rakentamille verkkosivuille lisätty verkkokaupan yhteyteen työkalu, jonka avulla pystyy valokuvin sovittamaan eri tapettivaihtoehtoja niin keittiöön, makuuhuoneeseen, olohuoneeseen kuin lastenhuoneeseenkin.

Niin verkkosivut kuin verkkokauppa ja sen yhteydessä oleva työkalu ovat hyvin mobiiliystävällisiä. Lisäksi testitapetoinnin lopputulos on helppo jakaa eteenpäin, vaikka kysyäkseen ystävän tai puolison mielipidettä.

Suosittelija:

Verkkokaupan suunnittelu oli monivaiheinen prosessi. Yksi tärkeimmistä kumppanin valintakriteereistä on jatkuva tuki, kehittämismahdollisuudet ja se, että asiakasta kuunnellaan, mutta myös ohjataan järkeviin ja toimiviin ratkaisuihin.

Hanna Kiiveri

Pinterest
Referenssin infoboxi
Louhos Digital logo

Tiedot

Tilaaja: Tapettitaivas
Ajankohta: 2017 - 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mikko Salminen

Lisätietoja

Yritysprofiili Louhos Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Verkkokaupparatkaisut

Teknologia

PHP
Julkaisujärjestelmä CMS

Siirry yrityksen profiiliin Louhos Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Louhos Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Louhos Digital - Muita referenssejä

Louhos Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia